Андрій Ярмоленко: «Ми здобули дуже важливі три очки. Однак відчуття, що ми вже на чемпіонаті Європи, поки що немає»

Півзахисник збірної України Андрій Ярмоленко поділився своїми враженнями від переможного поєдинку відбору Євро-2020 із командою Литви.

«Ми здобули справді дуже важливі три очки. Оборону литовців подолати було важко. Суперник діяв дуже добре, а ми, у свою чергу, намагалися контролювати гру і створювати моменти. Не завжди це виходило, тому добре, що все-таки вдалося забити», — сказав гравець української збірної.

«Однак відчуття, що ми вже на чемпіонаті Європи, поки що немає. Попереду ще два матчі, потрібно виходити і грати у футбол, здобувати результат. Проте перед поєдинком із Португалією у нас є впевненість у своїх силах. Ми граємо вдома, перед, думаю, ущент заповненими трибунами, і це накладає на нас додаткові зобов'язання. Ми маємо грати агресивно, демонструвати властивий нам стиль гри», — підкреслив Ярмоленко.

«Я відчуваю, що я в хорошій формі, і футбол наразі мені дає справжнє задоволення. Я вже досить давно не забивав за збірну, і сьогодні дуже хотілося відзначитися. Я знав, що мене замінять хвилині на 60-й, і коли був останній момент перед моєю заміною, мав відмінний шанс забити. Я трохи засмутився, бо не вдалося зіграти так, як хотілося. Але в жодному разі не маю претензій ні до партнерів, ні до тренерського штабу — виключно до себе», — зазначив вінгер української команди.

Нагадаємо, що наступний поєдинок відбору Євро-2020 збірна України проведе 14 жовтня в Києві проти команди Португалії (початок  — о 21.45).

НОВИНИ ПО ТЕМІ
13.09.2023 12:25

Андрій Ярмоленко: «У нас нічого не закінчилося — починається найцікавіше. Зробимо висновки...»

Капітан збірної України Андрій Ярмоленко був визнаний уболівальниками...

27.06.2023 18:44

Капітан збірної України Андрій Ярмоленко повернувся до київського «Динамо»

Капітан збірної України Андрій Ярмоленко повернувся до київського &laq...

11.06.2023 17:57

Андрій Ярмоленко: «Ми нікого не боїмося, усіх поважаємо, але також знаємо свої сильні якості»

Капітан національної збірної України Андрій Ярмоленко взяв участь у пр...

11.06.2023 12:24

Андрій Ярмоленко: «Сергій Станіславович любить розумний футбол, щоб був баланс між атакою та обороною»

Капітан національної збірної України Андрій Ярмоленко розповів про під...

Підписатися на новини