Українські вболівальники поспілкувалися з Русланом Ротанем, Євгеном Чеберком та Богданом Лєднєвим у рамках проекту «Зірковий гість»

6 жовтня в київському торговельно-розважальному центрі Lavina Mall проект «Зірковий гість» влаштував уже четверту зустріч українських уболівальників з їхніми футбольними кумирами.

Сьогодні до ТРЦ завітав зірковий екс-півзахисник національної збірної України, а нині — головний тренер молодіжної збірної країни Руслан Ротань. Разом із ним учасниками заходу стали капітан «молодіжки» Євген Чеберко та її півзахисник, «український Девід Бекхем» Богдан Лєднєв.

Фото прес-служби УАФ

Організаторами заходу виступили Українська асоціація футболу та ТРЦ Lavina Mall. На зустріч зі своїми кумирами зібралися близько 200 уболівальників. За доброю традицією, на початку й наприкінці заходу Руслан Ротань, Євген Чеберко та Богдан Лєднєв провели автографсесію та надали змогу прихильникам зробити з ними фото.

Спершу ж на запитання ведучого заходу «Зірковий гість» Миколи Василькова щодо збірної України відповіли діти з обмеженими можливостями, які отримали в подарунок три футбольні м'ячі від компанії «Інтерспорт» та призи від Української асоціації футболу.

Фото прес-служби УАФ

Після цього вже вболівальники мали нагоду поставити свої запитання зіркам. Зокрема, вони дізналися, що Руслан Ротань мріяв зіграти проти Ліонеля Мессі та збірної Аргентини, ніколи не мав бажання передчасно закінчити з футболом, а його талісманом у житті є сім'я. Найбільш важливими матчами у своїй футбольній кар'єрі керманич української молодіжної збірної вважає фінал Ліги Європи 2015 року «Дніпро» — «Севілья» (2:3) та поєдинок між командами України та Англії в Дніпропетровську у 2009 році (1:0).

Євген Чеберко розповів, що в дитинстві мріяв бути космонавтом і ніколи не прогулював тренування. А Богдан Лєднєв, окрім футболу, дуже любить настільний теніс та більярд, бачить себе в майбутньому у футболці національної збірної України й після кожного заняття по 30 хвилин відпрацьовує виконання стандартів. 

 

Фото прес-служби УАФ

Після завершення цієї частини заходу троє юних прихильників футболу, які задали зіркам найцікавіші запитання, отримали в подарунок м'ячі з автографами своїх кумирів.

Останньою ж крапкою заходу «Зірковий гість» став розіграш двох пар квитків на найочікуваніший футбольний матч року — Україна — Португалія! Їх виграли прихильники футболу, які дали правильні відповіді на запитання про національну збірну України та про ТРЦ Lavina Mall.

Окрім того, цікавинкою сьогоднішнього заходу стало знайомство з KONAMI’s eFootball PES2020. Це — дисципліна, в якій у 2020 році УЄФА проведе перший чемпіонат Європи з кіберфутболу. Українська асоціація футболу ухвалила рішення взяти участь у даному турнірі й створити першу українську збірну команду з кіберфутболу.

Стати учасником цієї збірної може кожен українець віком від 16-ти років, який зареєструється на сайті УАФ та пройде відповідні етапи національного відбору. Співробітники Української асоціації футболу безпосередньо на заході повідомили, що загалом до збірної мають бути відібрані два гравці, які будуть захищати честь нашої країни на європейській першості.

Два попередні етапи відбору пройдуть у режимі online 5—6-го та 12—13 листопада. За їхніми підсумками визначаться вісім претендентів на два місця у збірній. І, нарешті, 30 листопада в Будинку футболу відбудеться фінальний відбірний етап, який назве імена двох майбутніх гравців збірної України з кіберфутболу. 

Нагадаємо, що «Зірковий гість» — це захід, у рамках якого вболівальники мають ексклюзивну можливість стати ближчими до улюблених футболістів. Під час зустрічей усі гості Lavina Mall можуть чудово провести час у спортивній атмосфері з футбольними зірками!

НОВИНИ ПО ТЕМІ
27.03.2024 14:00

Руслан Ротань: «Результат нас, звісно, засмучує, але цей матч в Японії принесе нам користь»

Головний тренер олімпійської збірної України Руслан Ротань прокоментув...

06.07.2023 00:24

Руслан Ротань: «Нам банально не вистачило відновлення, аби бути готовими на сто відсотків»

Головний тренер молодіжної збірної України Руслан Ротань виступив на п...

04.07.2023 11:44

Офіційно. Щодо головного тренера збірної України з футболу під час Олімпіади-2024

2 липня молодіжна збірна України, перемігши Францію (3:1) у...

Підписатися на новини