Дмитро Михайленко: «Дружба дружбою, а путівка до кубкового чвертьфіналу — одна»

В 1/8 фіналу Кубку України жереб звів дві по-справжньому кубкові команди — «Дніпро-1» та «Інгулець». Як тут не згадати, що дніпряни два роки поспіль пробивалися до півфіналу турніру, а петровці минулого сезону лише у фіналі поступилися «Шахтарю».

— Якщо відверто, то це не найгірший для нас варіант, — сказав головний тренер «Дніпра-1» Дмитро Михайленко в коментарі офіційному сайту УАФ щодо результатів жеребкування. — Адже ми могли ще на ранній стадії потрапити на когось із грандів. А так буде ще одна нагода зустрітися з футболістами «Інгульця» — нашими географічними сусідами, з якими давно підтримуємо дружні стосунки. Адже, хоча ми й виступаємо в різних лігах, часто проводимо контрольні матчі.

Але дружба дружбою, а перепустка до чвертьфіналу — одна. Отже, переконаний, буде справжня чоловіча боротьба. Нехай переможе сильніший! Тим паче, що, пробившись зовсім недавно до фіналу Кубку України, підопічні Сергія Лавриненка збагатилися цінним досвідом, у них кваліфікований склад.

Що ж до нашої команди, то клубне керівництво ще жодних завдань на кубковий турнір не ставило. Хоча, звичайно, кортить протриматися на дистанції якомога довше.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
18.04.2024 14:18

Дмитро Михайленко: «Група, яка нам дісталася, — абсолютно нормальна»

17 квітня відбулося жеребкування фінальної стадії Євро-2024 (U-19), за...

02.11.2018 11:10

Дмитро Михайленко: «Калушанам вистачило завзяття до першого пропущеного м’яча»

Якщо «Інгулець» змусив зійти з дистанції елітний «Ма...

19.04.2018 10:18

Дмитро Михайленко: «Півфінал Кубку — непогане досягнення для нашої команди»

Головний тренер «Дніпра-1» дав оцінку кубковому поєдинку з...

Підписатися на новини