Вік-енд для футболістів збірної України: м’ячі Ярмоленка, Мораеса, Коноплянки та Циганкова

Передостанній перед приїздом до лав національної збірної клубний вік-енд знову видався доволі результативним для футболістів команди Андрія Шевченка.

Ще в п’ятницю, 27 вересня, чергову перемогу в українській Прем’єр-лізі здобув «Шахтар». У Харкові гірники розбили «Ворсклу» — 4:0. Відзначимо дебютний гол за донеччан Євгена Коноплянки та черговий влучний удар Жуніора Мораеса. Окрім них, у грі взяли участь ще четверо футболістів, яких Андрій Шевченко запросив на жовтневі матчі відбору до Євро-2020 проти Литви та Португалії: Андрій Пятов, Микола Матвієнко, Тарас Степаненко та Марлос.

Другий поєдинок поспіль в англійській Прем’єр-лізі забиває Андрій Ярмоленко. Цього разу атакувальний півзахисник «Вест Хему» засмутив на виїзді «Борнмут» (2:2).

Едуард Соболь узяв активну участь у розгромі його «Брюгге» «Мехелена» (5:0) у чемпіонаті Бельгії.

Повернувся до стартового складу «Манчестер Сіті» Олександр Зінченко. У суботу, 28 вересня, чинний чемпіон Англії в Ліверпулі обіграв «Евертон» із рахунком 3:1.

Виграв свій домашній матч у бельгійській першості й «Гент» Романа Яремчука, Романа Безуса та Ігоря Пластуна. Команда українців удома перемогла «Кортрейк» (1:0). Із наших збірників у грі взяв участь лише Яремчук.

«Аталанта» Руслана Маліновського на виїзді впевнено розібралася із «Сассуоло» в італійській Серії А (4:1). Наш півзахисник вийшов на заміну на 72-й хвилині.

Київське «Динамо» на НСК «Олімпійський» перемогло «Дніпро-1» — 2:0. М’яч із пенальті на свій рахунок записав Віктор Циганков. Окрім нього, Олексій Михайличенко задіяв у зустрічі ще квартет збірників: Віталія Миколенка (гольова передача), Артема Шабанова, Віталія Буяльського та Олександра Караваєва.   

НОВИНИ ПО ТЕМІ
19.04.2024 16:30

Вік-енд для легіонерів збірної України: кубковий півфінал Мудрика та іспанське Ель-Класіко Луніна

Прийдешній ігровий клубний вік-енд для легіонерів збірної України, яки...

16.04.2024 11:00

Вік-енд для легіонерів збірної України: черговий забитий м’яч Довбика та жорсткий розгром у нашому дербі в АПЛ

Минулого вік-енду у складах своїх клубів на поле виходило семеро легіо...

12.04.2024 13:00

Євро-2024. Кадри збірної України у відбірному турнірі: Олександр Сваток

У відборі Євро-2024 захисник «Дніпра-1» Олександр Сваток з...

Підписатися на новини