Сергій Лавриненко: «Після перемоги над «Карпатами» єдине побажання — й у наступному раунді грати вдома»

Серед поєдинків третього попереднього етапу розіграшу Кубка України найнапруженішим вийшов той, що відбувався в Петровому, — «Інгулець» — «Карпати».

Лише в серії післяматчевих пенальті господарі виявилися влучнішими й, до речі, удруге поспіль змусили львів’ян достроково зійти з кубкової дистанції.

— Ці два наші протистояння були схожими хіба що за напругою, — сказав головний тренер «Інгульця» Сергій Лавриненко в коментарі офіційному сайту УАФ. — Адже в складах обох колективів відбулися чималі зміни, а в «Карпатах» до того ж оновився тренерський штаб. Відчувається, що з появою біля керма Романа Санжара у львівській команді почалася перебудова. Іде тільки становлення тієї гри, яку хоче бачити у виконанні своїх підопічних новий наставник. На мою думку, Роман Санжар зуміє створити в столиці Галичини боєздатний колектив. Але для цього потрібен час, і тому шанувальникам «Карпат» слід запастися терпінням.

Що ж до моїх підопічних, то в порівнянні з останнім календарним матчем першолігового чемпіонату, із «Миколаєвом», відбулася серйозна ротація. Я довіряю всім футболістам, які є в обоймі, і дуже задоволений, що вони виправдали сподівання. Хлопці чітко дотримувалися установки, добре налаштувалися й досягли бажаного результату. Звичайно, без помилок не обійшлося, але, на щастя, в ударі був наш воротар Роман Льопка.

Перед матчем я зазначав, що у випадку поразки від «Карпат» трагедії з цього ми робити не будемо. Бо в поточному сезоні для нас пріоритетним є виступ у чемпіонаті, де ми збираємося здобути путівку до елітного дивізіону. І якщо відверто, то я взагалі не переймаюся, хто буде суперником «Інгульця» в 1/8 фіналу Кубку України. Єдине побажання — аби ми знову грали на своєму полі…

НОВИНИ ПО ТЕМІ
20.02.2024 16:55

Фінал Vbet Кубку України-2023/2024 відбудеться 15 травня в Рівному на стадіоні «Авангард»

Сьогодні, 20 лютого в столичному Будинку футболу відбулося засідання В...

02.11.2023 18:53

Vbet Кубок України-2023/2024. 1/4 фіналу: офіційні дані

Сьогодні, 2 листопада відбулися два чвертьфінальні матчі розіграш...

25.09.2023 14:00

Vbet Кубок України-2023/2024: призначено офіційних осіб на матчі 1/8 фіналу

Комітети Української асоціації футболу призначили офіційних осіб на&nb...

15.12.2021 15:18

Vbet Кубок України-2021/2022. Визначилися пари суперників в 1/4 фіналу

Сьогодні в Києві в Будинку футболу відбулося жеребкування 1/4 фіналу р...

Підписатися на новини