Суперкубок України-2019: в Одесі трофей розіграють «Динамо» та «Шахтар»

Сьогодні, 28 липня в Одесі відбудеться матч за Суперкубок України між київським «Динамо» та донецьким «Шахтарем», який відкриє новий футбольний сезон в еліті українського футболу.

Гра проходитиме на стадіоні «Чорноморець» (початок — о 21.00). Стартовий свисток дасть головний арбітр зустрічі Віталій Романов із Дніпра, якому асистуватимуть Олександр Войтюк (Запоріжжя) та Володимир Володін (Херсон). Четвертим арбітром призначений Анатолій Абдула з Харкова.

Обидві команди прибули до Одеси вчора, 27 липня. У складі «Динамо» під питанням участь у грі півзахисника збірної України Віктора Циганкова, який під час літніх зборів не зіграв жодного товариського матчу, але повернувся до загальної групи біло-синіх напередодні виїзду киян до Одеси. Окрім Циганкова, лише нещодавно повернулися до тренувань після пошкоджень Фран Соль, Олександр Андрієвський та Міккель Дуелунд.

Керманич гірників Луїш Каштру не зможе розраховувати в Одесі на Максима Малишева та Андрія Тотовицького. Прилетів із командою до Південної Пальміри, однак пропустив кілька тренувань Віктор Коваленко.

Під час міжсезоння «Динамо» поповнило свій склад двома новачками. До команди Олександра Хацкевича приєдналися екс-захисник «Зорі», гравець збірної України Олександр Караваєв та ганський півзахисник Мохаммед Кадірі з «Аустрії».

До сезону-2019/2020 гірників готував новий тренерський штаб на чолі з Луїшем Каштру, для якого це класико з «Динамо» стане першим у кар'єрі. Дебютує на посаді асистента також колишній захисник «Шахтаря» Даріо Срна.

Додамо, що нинішній розіграш Суперкубка України є 16-м в історії, та десятим, який приймає Одеса. Для «Шахтаря» це буде 15-й похід за трофеєм (8 перемог), для «Динамо» — 12-й (7).

НОВИНИ ПО ТЕМІ
23.09.2021 11:01

Роберто де Дзербі: «Ми граємо розумом та серцем»

Головний тренер «Шахтаря» Роберто де Дзербі прокоментував...

23.09.2021 10:30

Мірча Луческу: «Ми самі дали супернику відчути впевненість»

Головний тренер «Динамо» Мірча Луческу розповів про свої в...

22.09.2021 23:56

Vbet Суперкубок України-2021: «Шахтар» розгромив «Динамо» й наздогнав його за кількістю титулів

Дебютне протистояння тренера гірників Роберто де Дзербі та динамівсько...

22.09.2021 13:00

Vbet Суперкубок України-2021: сьогодні в Києві визначиться володар трофея

Сьогодні, 22 вересня, на столичному НСК «Олімпійській» дон...

Підписатися на новини