Юний футболіст з України провів два тижні в літньому таборі академії Марсет

Реалізовано черговий етап співпраці Української асоціації футболу та футбольної академії Марсет (Барселона).

У березні цього року на полях НТК імені Баннікова в рамках навчально-методичного семінару для тренерів дитячо-юнацьких команд України, який було організовано Українською асоціацією футболу, Інститутом футболу, благодійним фондом «Розвиток футболу України» та представниками академії Марсет з іспанської Барселони, відбувся турнір «Футбольний табір Марсет Київ 2019».

Фото прес-служби УАФ

Один із кращих гравців за підсумками турніру, представник команди U-9 ковалівського «Колоса» Даніїл Далекий, отримав диплом-сертифікат, який давав право провести два тижні в таборі іспанської академії Марсет.

Даніїл реалізував надану можливість. Після повернення юного українського футболіста з Іспанії на адресу УАФ надійшов лист від спортивного директора академії Марсет Беніто Монтальво, в якому він розповів деякі подробиці перебування українця в Барселоні.

 

Як повідомив представник академії, навчальна програма Даніїла була зосереджена на вдосконаленні техніки за допомогою індивідуальних та персоналізованих цілей, як в нападі, так і в захисті. Під час свого перебування в академії Марсет він відпрацьовував прийом та передачу м’яча, удари, ведення, перехоплення, передбачення ситуації на полі тощо. Також частиною його тренувальної програми були змагання.

 

Адаптація студента проходила дуже позитивно. Даніїл тренувався й грав у матчах із групою студентів, здебільшого іспанського походження. На тренуваннях він завжди викладався на повну. Також він старанно працював, щоб перевершити самого себе. Даніїл встановив хороші відносини зі своїми товаришами по команді та тренерами та зміг співпрацювати з усіма для досягнення своїх цілей і вчитися в будь-якій ситуації, як на полі, так і в повсякденному житті.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
04.06.2019 17:00

До уваги батьків! Дитяча футбольна академія УАФ оголошує набір до дівчачої футбольної групи

Українська асоціація футболу оголошує набір дівчаток 2008—2009 р...

31.03.2019 13:10

Юні футболісти з України побувають у літньому таборі футбольної академії Марсет в Іспанії

У рамках навчально-методичного семінару для тренерів дитячо-юнацьких к...

Підписатися на новини