Юні футболісти з України побувають у літньому таборі футбольної академії Марсет в Іспанії

У рамках навчально-методичного семінару для тренерів дитячо-юнацьких команд України, який було реалізовано завдяки злагодженим діям Федерації футболу України, Інституту футболу, благодійного фонду «Розвиток футболу України» та головних його дійових осіб — представників футбольної академії Марсет з іспанської Барселони, 30 березня на полях НТК ім.Баннікова відбувся турнір «Футбольний табір Марсет Київ 2019»

Фото прес-служби ФФУ

Більше 200 юних футболістів узяли участь у матчах у різних вікових групах, але родзинкою заходу стали два дипломи-сертифікати, які з рук першого віце-президента ФФУ Вадима Костюченка, спортивного директора футбольної академії Марсет Беніто Монтальво та головного тренера молодіжної збірної України Руслана Ротаня отримали два кращі гравці — Даніїл Далекий («Колос») та  Олександр Жовтенко («Діназ»). Наступного літа юні футболісти проведуть два тижні в таборі іспанської академії Марсет.

Фото прес-служби ФФУ

Нагадаємо, що в Києві із 23-го по 30 березня відбувся семінар, в якому взяли участь близько 200 дітей із різних клубів Києва та Київської області. Головний акцент фахівці з іспанської академії робили на виявленні переваг та недоліків у футбольній освіті кожного з вихованців. За підсумками семінару-кемпу кожен юний футболіст отримав відповідні документи про свою успішність під час перебування в таборі.

Фото прес-служби ФФУ 
НОВИНИ ПО ТЕМІ
09.07.2019 19:43

Юний футболіст з України провів два тижні в літньому таборі академії Марсет

Реалізовано черговий етап співпраці Української асоціації футболу та ф...

04.06.2019 17:00

До уваги батьків! Дитяча футбольна академія УАФ оголошує набір до дівчачої футбольної групи

Українська асоціація футболу оголошує набір дівчаток 2008—2009 р...

Підписатися на новини