Президент України привітав збірну U-20 із перемогою на чемпіонаті світу

Президент України Володимир Зеленський привітав футболістів і тренерів юнацької збірної України U-20 із тріумфом на чемпіонаті світу з футболу, який проходив у Польщі.

Одразу після завершення фінального поєдинку турніру Глава Держави зателефонував президенту Української асоціації футболу Андрію Павелку, який у цей час перебував на полі з командою, привітав його з перемогою збірної й попросив передати слухавку гравцям і головному тренеру Олександру Петракову.

За словами самих футболістів, Володимир Зеленський висловив захоплення переможним виступом їхньої команди на першості світу, привітав з історичним досягненням збірної та всього українського футболу, а також побажав нових високих командних і особистих футбольних досягнень у майбутньому.

Нагадаємо, що сьогодні, 15 червня в польській Лодзі юнацька збірна України U-20 у фіналі чемпіонату світу зустрічалася зі збірною Південної Кореї і здобула впевнену перемогу з рахунком 3:1. Таким чином, синьо-жовті вперше в історії здобули чемпіонський кубок і золоті медалі турніру.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
20.04.2018 12:01

Дар’я Апанащенко: «У матчі зі збірною Данії не вистачило сміливості та нахабства»

Капітан національної жіночої збірної України Дар’я Апанащен...

06.04.2018 20:29

ЧС-2019: жіноча збірна України прибула до Данії

Уранці 6 квітня національна жіноча збірна України після перемоги з рах...

Підписатися на новини