Анатолій Бузнік: «У нас дуже амбітні плани щодо виступу на Універсіаді в Італії»

Студентська збірна України з футболу провела черговий етап підготовки до Всесвітньої Універсіади, яку в липні прийматиме італійське місто Неаполь.

В Ужгороді підопічні заслуженого тренера України Анатолія Бузніка стали переможцями традиційного міжнародного турніру «Карпатський простір».

— Якщо відверто, то, звичайно, хотілося, аби у нас конкуренти були вправніші, — сказав керманич у коментарі офіційному сайту УАФ. — Та як би там не було, необхідну інформацію про кандидатів до збірної ми отримали. Зокрема, поєдинок із молдаванами проходив під супровід сильного дощу, на в’язкому полі, й цікаво було довідатися, чи зуміють підопічні за таких погодних умов контролювати м’яч, комбінувати, здивувати суперника нестандартними діями. Тішить, що хлопці виправдали сподівання.

— Чи можна сказати, що кістяк збірної, яка в липні виступить в Італії, складуть саме ті виконавці, що змагалися в Ужгороді?

— Ні, з цього складу ми запросимо на заключний етап підготовки у кращому випадку 10—11 гравців. Сподіваюся, що решту складуть представники команд майстрів, які з поважних причин не змогли приїхати до Ужгорода.

— І коли ви визначитесь остаточно з тими 20-ма гравцями, що поїдуть до Неаполя?

— 21 червня зберемося в Києві на заключний етап підготовки, зіграємо два-три спаринги. Докладаємо зусиль, аби це були молодіжні склади «Динамо», «Шахтаря» чи першоліговий «Колос». На часі — перевірити себе у протистояннях із кваліфікованими візаві, тоді, повірте, буде легше в Італії. На цей збір запросимо 25 кандидатів, з яких до кінця червня й визначимо найсильніших. І ми вже не маємо права на помилку, бо у нас дуже амбітні плани щодо виступу на Універсіаді.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
11.01.2020 15:01

Анатолій Бузнік: «Знайомство з новими підопічними відбудеться у травні на «Карпатському просторі»

На минулорічній Універсіаді в італійському Неаполі студентська збірна...

18.07.2019 14:01

Анатолій Бузнік: «На Універсіаді в Італії нам забракло якісної ротації гравців»

Студентська збірна України з футболу повернулася зі Всесвітньої універ...

30.06.2019 12:00

Анатолій Бузнік: «На Універсіаді в Неаполі ми поставили перед собою максимальне завдання»

30 червня студентська збірна України з футболу вирушає до італійського...

29.06.2019 22:40

Студентська збірна України завершила підготовку до Всесвітньої універсіади перемогою

30 червня футболісти студентської збірної України вирушать до італійсь...

Підписатися на новини