Анатолій Бузнік: «Зі складом студентської збірної України визначився відсотків на 50»

Генеральну репетицію перед липневою Всесвітньою універсіадою в італійському Неаполі студентська збірна України з футболу проведе на традиційному міжнародному турнірі «Карпатський простір», який проходитиме з 28-го по 30 травня в Ужгороді.

— Починаючи з 27 травня дислокуватимемося в комплексі «Камелот», що неподалік від Ужгорода, — сказав головний тренер студентської збірної України Анатолій Бузнік у коментарі офіційному сайту УАФ. — Плануємо ще раз переглянути 21-го кандидата на поїздку до Неаполя.

— Хто буде суперником ваших підопічних на турнірі в Ужгороді?

— На жаль, із різних причин виникли проблеми з приїздом деяких закордонних учасників. Ось чому змагання пройдуть не в тому форматі, на який ми сподівалися: 28 травня зіграємо з командою, сформованою зі студентів ужгородських вузів, а за день — зі збірною Молдови. 29 травня ці суперники зустрінуться між собою.

— Раніше в інтерв’ю нашому сайту ви заявляли, що саме ті футболісти, які виступатимуть на турнірі «Карпатський простір», невдовзі захищатимуть спортивну честь України на Універсіаді в Італії…

— Нині вже так сказати не можна, вважайте, що це останній етап відбору до збірної. Бо, на жаль, ціла група футболістів, на яких ми розраховуємо, ще задіяна у своїх клубах і не змогла приїхати до Ужгорода. Ідеться, передусім, про представників «Карпат», «Волині», «Колоса», «Агробізнеса». Ще кілька гравців вибули через травми, і поки що важко сказати, чи встигнуть вони найближчим часом відновитися. Тож не залишається нічого, окрім як продовжувати селекційну роботу, і якщо відверто, то зі складом я визначився лише відсотків на 50. Звичайно, це не може не турбувати…

НОВИНИ ПО ТЕМІ
11.01.2020 15:01

Анатолій Бузнік: «Знайомство з новими підопічними відбудеться у травні на «Карпатському просторі»

На минулорічній Універсіаді в італійському Неаполі студентська збірна...

18.07.2019 14:01

Анатолій Бузнік: «На Універсіаді в Італії нам забракло якісної ротації гравців»

Студентська збірна України з футболу повернулася зі Всесвітньої універ...

30.06.2019 12:00

Анатолій Бузнік: «На Універсіаді в Неаполі ми поставили перед собою максимальне завдання»

30 червня студентська збірна України з футболу вирушає до італійського...

29.06.2019 22:40

Студентська збірна України завершила підготовку до Всесвітньої універсіади перемогою

30 червня футболісти студентської збірної України вирушать до італійсь...

Підписатися на новини