U-20: юнацька збірна України у спарингу зіграла внічию з першоліговим «Колосом»

Юнацька збірна України U-20 провела перший із двох товариських матчів, запланованих у рамках підготовки до чемпіонату світу.

11 травня команда Олександра Петракова розпочала підготовку до чемпіонату світу, що стартує 23-го числа в Польщі. Нагадаємо, що на груповій стадії збірна України зустрінеться з командами США (24-го), Катару (27-го) і Нігерії (30-го).

Сьогодні ж на НТК ім. В. Баннікова синьо-жовті зіграли товариський матч із першоліговим «Колосом» із Ковалівки. Уже перший удар синьо-жовтих завершився взяттям воріт. Цітаішвілі зробив підбір у центрі поля і відпасував Сікану, який протягнув м'яч до штрафного майданчика суперника й повернув його Цітаішвілі. Півзахисник «Динамо» на квадратному метрі розібрався із захисником і холоднокровно відправив м'яч у дальній кут воріт. 1:0.

Фото прес-служби ФФУ

Фото прес-служби ФФУ

Незабаром міг відзначитися й «Колос», але після удару Лисенка зі штрафного м'яч пролетів трохи вище воріт. На 19-й хвилині ефектний сейв зробив Кучерук, перевівши м'яч на кутовий після удару в упор. Синьо-жовті не забарилися з відповіддю, проте Булеца не реалізував вихід сам на сам.

Другий тайм підопічні Олександра Петракова почали набагато активніше, ніж першу половину гри. Могли забивати Конопля, Кащук, Янчак, але м'яч уперто не йшов у ворота.

Фото прес-служби ФФУ

Фото прес-служби ФФУ

Надалі м'яч практично не затримувався в центрі поля. Видно було, що кожна з команд намагається забити. Найближчим до успіху був півзахисник «Шахтаря» Кащук, який протягом однієї хвилини спочатку влучив у поперечину, а потім його удар в упор відбив воротар. А вже під завісу зустрічі удача посміхнулася футболістам «Колосу», яким на 86-й хвилині вдалося відігратися. 1:1.

Товариський матч

Україна (U-20)  «Колос» 1:1 (1:0)

Голи: Цітаішвілі (6) — Морозко (86).

Україна: Кучерук (Різник, 46), Сафронов (Конопля, 46), Попов (Авраменко, 46), Бондар (Веремієнко, 46), Миколенко (Бескоровайний, 46), Корнієнко (Снурніцин, 62), Дришлюк (Чех, 46), Хахльов (Мусолітін, 62), Цітаішвілі (Кащук, 46), Булеца (Янчак, 46), Сікан (Устименко, 30; Супряга, 62).

Наступний матч команда Олександра Петракова проведе 18 травня. Поєдинок проти збірної ПАР на НТК ім. В. Баннікова розпочнеться о 19.00.

Фото прес-служби ФФУ

Фото прес-служби ФФУ

Фото прес-служби ФФУ

Фото прес-служби ФФУ

Фото прес-служби ФФУ

Фото прес-служби ФФУ

НОВИНИ ПО ТЕМІ
18.05.2020 14:20

Медальна галерея збірних України. U-20: золото ЧС-2019

Останні успіхи збірних України, зокрема, національної команди —...

10.03.2020 10:00

Збірна України U-20 стала лауреатом церемонії «Герої спортивного року»

9 березня в Київському національному академічному театрі оперети відбу...

16.06.2019 23:55

Андрій Павелко: «Наші хлопці золотими літерами вписали свої імена в історію українського футболу»

Сьогодні, 16 червня у приміщенні Будинку футболу відбулася урочиста зу...

14.06.2019 15:02

Віктор Корнієнко: «Дивимося матчі суперника, розбираємо сильні та слабкі сторони корейців»

Півзахисник юнацької збірної України (U-20) Віктор Корнієнко розповів...

Підписатися на новини