Вік-енд для футболістів збірної України: голи Маліновського, Болбата й Коваленка та результативні паси Мораеса, Циганкова й Кравця

Минулий вік-енд для футболістів збірної України, яких Андрій Шевченко запрошував для підготовки до старту відбору Євро-2020 та включав до резервного списку, видався, як і завжди, дуже насиченим.

У п’ятницю, 3 травня, «Генк» Руслана Маліновського зробив ще один упевнений крок до чемпіонського титулу в Бельгії. Команда українського півзахисника на власному полі розбила «Антверпен» (4:0), а наш футболіст записав на свій рахунок м'яч, забитий із пенальті.

У суботу, 4 травня, відбулися матчі 27-го туру вітчизняної Прем’єр-ліги. «Зоря» Олександра Караваєва поступилася в Запоріжжі «Маріуполю» (0:1).

«Динамо» на своєму полі не змогло обіграти «Олександрію» — 1:1. У складі киян у поєдинку взяли участь одразу шість гравців збірної України: Віталій Миколенко, Артем Шабанов, Віталій Буяльський, Володимир Шепелєв, Микола Шапаренко та Віктор Циганков. На рахунку останнього — результативна передача.

«Шахтар» у Харкові каменя на камені не залишив від «Львова», обігравши гостей — 5:0. Забитими м’ячами відзначилися підопічні Андрія Шевченка Віктор Коваленко та Сергій Болбат, на рахунку Жуніора Мораеса — гольовий пас. Окрім згаданих виконавців, у зустрічі взяли участь ще два гравці головної команди країни — Сергій Кривцов та Микола Матвієнко.

Уже в неділю, 5 травня, «Гент» Романа Безуса, Романа Яремчука та Ігоря Пластуна поступився на власному полі одному з двох лідерів чемпіонату Бельгії — «Брюгге» (0:1).

Прикрої поразки в першому турі вирішальної частини першості Чехії зазнав «Яблонець» Едуарда Соболя. Команда українця до 84-ї хвилини виїзного матчу з «Вікторією» вигравала з рахунком 1:0, але в підсумку поступилася — 1:2.

У понеділок, 6 травня, у турецькій Суперлізі «Кайсеріспор» Артема Кравця зазнав виїзної поразки від «Трабзонспору» (2:4), а наш нападник відзначився першою в сезоні гольовою передачею.

У передостанньому турі англійської Прем’єр-ліги черговий крок до чемпіонського титулу зробив «Манчестер Сіті» нашого Олександра Зінченка. Команда українця вдома обіграла «Лестер Сіті» (1:0).

НОВИНИ ПО ТЕМІ
18.09.2022 15:05

Гравці збірної України Волинець та Піхальонок поділилися враженнями від підготовки до матчів Ліги націй

Гравці збірної України Євген Волинець та Олександр Піхальонок розповіл...

04.05.2022 18:14

Гравці збірної України поділилися враженнями від роботи в перші дні тренувального збору в Словенії

Гравці збірної України прокоментували роботу на початку навчально-трен...

16.05.2021 14:05

Попов і Трубін поділилися експрес-враженнями від першого дня роботи збірної України в Харкові

Гравці збірної України Денис Попов та Анатолій Трубін прокоментували п...

09.11.2020 15:02

У складі збірної Польщі напередодні товариського матчу з командою України відбулися зміни

Одразу три гравці збірної Польщі не допоможуть своїй команді в то...

Підписатися на новини