Вік-енд для футболістів збірної України: м’ячі Циганкова, Яремчука та Маліновського й пас Болбата

Напередодні приїзду до Києва, де сьогодні збирається наша національна збірна для підготовки до старту відбірного турніру Євро-2020, більшість гравців команди Андрія Шевченка провели плідний вік-енд у своїх клубах.

У суботу, 16 березня, повний виїзний матч зі «Словацко», що закінчився внічию — 0:0, відіграв у складі чеського «Яблонця» Едуард Соболь.

У заключному турі першої частини чемпіонату України «Шахтар» на чужому полі здолав «Зорю» з рахунком 1:0. У складі переможців у грі взяли участь одразу шість футболістів збірної: Андрій Пятов, Сергій Болбат (гольова передача), Сергій Кривцов, Тарас Степаненко, Марлос та Віктор Коваленко. За «Зорю» повну зустріч провів Олександр Караваєв.

Весь ігровий час провів у складі «Альбасете» на полі Роман Зозуля, включений Андрієм Шевченком до резервного списку збірної. Команда українця в іспанській Сегунді вдома переграла «Естремадуру» — 1:0.

Вдало вийшов на заміну у складі «Манчестер Сіті» Олександр Зінченко. До появи Олександра на полі його команда поступалася у чвертьфіналі Кубку Англії «Суонсі», але зрештою здобула вольову перемогу — 3:2.

У неділю, 17 березня, Артем Кравець допоміг своєму «Кайсеріспору» здобути домашню нічию в поєдинку проти лідера чемпіонату Туреччини «Істанбул Башакшехір» (1:1).

Плідно попрацювали бельгійські легіонери збірної України. Два голи Романа Яремчука забезпечили його «Генту» надважливу перемогу у виїзній битві із «Сент-Трюйденом» (2:0). Роман Безус з’явився на полі на 88-й хвилині, замінивши свого партнера по національній команді.

Влучним ударом за «Генк» відзначився Руслан Маліновський. Лідер чемпіонату країни на виїзді зіграв унічию із «Зюльте-Варегемом» — 3:3.

У чемпіонаті України важку перемогу над «Олімпіком» (2:1) здобуло київське «Динамо». У складі команди Олександра Хацкевича на поле виходило сім гравців збірної України: Денис Бойко, Микита Бурда, Віталій Миколенко, Віктор Циганков (гол та результативна передача), Віталій Буяльський, Володимир Шепелєв та Микола Шапаренко.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
18.09.2022 15:05

Гравці збірної України Волинець та Піхальонок поділилися враженнями від підготовки до матчів Ліги націй

Гравці збірної України Євген Волинець та Олександр Піхальонок розповіл...

04.05.2022 18:14

Гравці збірної України поділилися враженнями від роботи в перші дні тренувального збору в Словенії

Гравці збірної України прокоментували роботу на початку навчально-трен...

16.05.2021 14:05

Попов і Трубін поділилися експрес-враженнями від першого дня роботи збірної України в Харкові

Гравці збірної України Денис Попов та Анатолій Трубін прокоментували п...

09.11.2020 15:02

У складі збірної Польщі напередодні товариського матчу з командою України відбулися зміни

Одразу три гравці збірної Польщі не допоможуть своїй команді в то...

Підписатися на новини