Вік-енд для футболістів збірної України: гол плюс пас Соболя, м’яч Яремчука й результативні звитяги гравців «Шахтаря» та «Динамо»

Більшість футболістів, яких Андрій Шевенко запросив для підготовки до стартових матчів у відборі до Євро-2020, плідно провели минулий вік-енд.

У п'ятницю, 8 березня, виклик до національної команди блискуче відзначив захисник чеського «Яблонеця» Едуард Соболь. У домашній грі з «Тепліце» (2:1) на рахунку українця забитий м’яч та результативний пас.

У суботу, 9 березня, повний виїзний поєдинок проти «Атлетико» у складі «Леганесу» провів Андрій Лунін. Наш голкіпер відбив пенальті, але не зміг завадити Саулю добити у ворота м'яч, який став єдиним у зустрічі. Також весь ігровий час на полі провів і партнер Луніна по команді, захисник Василь Кравець. 

Допоміг своєму «Манчестер Сіті» здобути чергову перемогу в англійській Прем’єр-лізі Олександр Зінченко. Наш футболіст відіграв увесь домашній матч проти «Уотфорда» (3:1).

Іван Петряк та Роман Зозуля, які перебувають у резервному списку Андрія Шевченка, провели повні ігри у складі «Ференцварошу» та «Альбасете» відповідно. Команда Петряка в тому числі завдяки двом гольовим передачам українця переграла МТК (3:1), а команда Зозулі на виїзді поступилася «Хімнастику» (0:1).

Весь поєдинок у складі «Зорі» проти «Львова» в чемпіонаті України провів Олександр Караваєв (0:0).

У неділю, 10 березня, «Кайсеріспор» Артема Кравця зазнав гостьової поразки від «Різеспору» в турецькій Суперлізі (0:3).

Влучним ударом у складі «Гента» відзначився Роман Яремчук. Його команда в рамках чемпіонату Бельгії вдома обіграла «Остенде» (2:1). Роман Безус вийшов на поле на 72-й хвилині, а Ігор Пластун, що перебуває в резервному списку збірної України, не потрапив до заявки на гру.

Домашню перемогу над «Локереном» (1:0) у бельгійській першості здобув і «Генк» Руслана Маліновського.

Розгромили своїх суперників у чемпіонаті України лідери першості. «Шахтар» та «Динамо».

Гірники в Харкові розтрощили «Карпати» (5:0). У складі господарів дублем відзначився Віктор Коваленко, ще один м’яч на свій рахунок записав Микола Матвієнко, якому асистував Тарас Степаненко. Також у складі переможців на полі з’являлися ще троє гравців нашої збірної — Андрій Пятов, Сергій Болбат і Марлос.

У столиці «Динамо» розбило «Арсенал-Київ» (4:0). Гол та результативний пас записав на свій рахунок Віктор Циганков, а Микола Шапаренко та Віталій Миколенко відзначилися гольовими передачами. Окрім них, у складі команди Олександра Хацкевича зіграли ще четверо футболістів, яких Андрій Шевченко запросив на найближчий збір: Микита Бурда, Артем Шабанов, Віталій Буяльський та Володимир Шепелєв.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
18.09.2022 15:05

Гравці збірної України Волинець та Піхальонок поділилися враженнями від підготовки до матчів Ліги націй

Гравці збірної України Євген Волинець та Олександр Піхальонок розповіл...

04.05.2022 18:14

Гравці збірної України поділилися враженнями від роботи в перші дні тренувального збору в Словенії

Гравці збірної України прокоментували роботу на початку навчально-трен...

16.05.2021 14:05

Попов і Трубін поділилися експрес-враженнями від першого дня роботи збірної України в Харкові

Гравці збірної України Денис Попов та Анатолій Трубін прокоментували п...

09.11.2020 15:02

У складі збірної Польщі напередодні товариського матчу з командою України відбулися зміни

Одразу три гравці збірної Польщі не допоможуть своїй команді в то...

Підписатися на новини