Юнацька збірна України з футзалу проведе два виїзні спаринги проти команди Сербії

Головний тренер юнацької збірної України U-19 з футзалу Віталій Одегов назвав імена гравців, викликаних на другий у цьому році навчально-тренувальний збір.

На початку лютого синьо-жовті провели два поєдинки з Угорщиною, а тепер зустрінуться з однолітками із Сербії. Як і анонсував Віталій Одегов, спаринги відбудуться на виїзді. Перший матч пройде у місті Вранє 1 березня (початок — о 20.00 за київським часом), а другий — у Лесковаці 2 березня (19.00).

Як повідомляє Асоціація футзалу України, 26 лютого команда проведе одноденний тренувальний збір у Броварах. Наступного дня вона вирушить до сербського Лесковаца, де базуватиметься чотири дні.

Віталій Одегов викликав на спаринги 14-х гравців. Це воротарі — Микола Гуйван («Ураган-2-КФВ»), Євгеній Козлов («Авангард»), Дмитро Щипчик («Віза-Вторма»); польові гравці — Владислав Завертаний, Мар'ян Масевич, Петро Сенюк, Вадим Меденець, Владислав Сорокін (усі — «Ураган-2-КФВ»), Едуард Нагорний («Авангард»), Данило Бєлан, Артем Литвиненко (обидва — «Продексім»), Федір Овакімян («Viva Cup»), Денис Бланк («ІнБев»), Ярослав Квасній («Енергія»).

Нагадаємо, що юнацька збірна України продовжує підготовку до поєдинків основного раунду відбору до Євро-2019 (U-19). Наша команда потрапила до групи 4, де її суперниками будуть Македонія, Румунія та Бельгія. Матчі квартету прийматиме Македонія 26—31 березня цього року.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
11.04.2024 16:00

Визначився склад юнацької збірної України з футзалу на матчі з командою Угорщини

Оновлена юнацька збірна України з футзалу продовжить підготовку до поє...

28.03.2024 10:05

Юнацька збірна України з футзалу проведе два спаринги з командою Угорщини

Оновлена юнацька збірна України з футзалу продовжить підготовку до поє...

12.03.2024 15:30

Юнацька збірна України з футзалу проводить НТЗ в Ужгороді

Оновлена юнацька збірна України з футзалу продовжує підготовку до поєд...

27.02.2024 15:00

Юнацька збірна України з футзалу проведе НТЗ у березні

Оновлена юнацька збірна України з футзалу продовжить підготовку до поє...

Підписатися на новини