Національна збірна України провела відкрите тренування в Києві на НСК «Олімпійський»

Підопічні Андрія Шевченка на очах уболівальників готувалися до майбутнього поєдинку Ліги націй проти збірної Словаччини.

Після тривалих мандрівок збірна України повернулася до Києва. У столиці футболісти проводять перші дні листопадового збору, тому у вівторок у місцевих уболівальників з’явилася можливість поспостерігати за своїми кумирами наживо.

Нагадаємо, збірники зібралися учора — Андрій Шевченко викликав до лав команди 24-х футболістів. Могло би бути й більше гравців, однак, як заявив лікар збірної Артур Глущенко, напередодні травму гомілкостопу отримав Богдан Бутко. Зате до лав команди залучено кількох новачків — Віталія Миколенка, Мар’яна Шведа та Андрія Борячука.

Фото Павла Кубанова

Учора футболісти провели підготовку в полегшеному режимі, а наприкінці дня на них чекав приємний сюрприз. На урочисту вечерю у зв’язку з перемогою синьо-жовтих у групі Ліги націй завітав легендарний італійський гравець Паоло Мальдіні.

Сьогодні ж напередодні відкритого тренування на прес-конференції виступив Андрій Шевченко, після чого гравці поспілкувалися з журналістами в мікст-зоні. Тут на наших футболістів також чекав сюрприз: спонсор збірної подарував їм новенький стіл для тенісболу. Охочі випробувати його знайшлися одразу — Євген Коноплянка та Олександр Караваєв змагалася проти Олександра Зінченка та Руслана Маліновського.

Фото Павла Кубанова

Після того Андрій Миколайович вивів своїх підопічних на газон НСК «Олімпійський». На трибунах у цей час уже зачекалися футбольні фанати, яких прийшло близько півтори тисячі, незважаючи на прохолодну листопадову погоду.

Фото Павла Кубанова

Збірники почали тренування з розминки, згодом виконували вправи на швидкість. У цей час тріо воротарів національної команди тренувалося на іншій половині поля. Далі польові гравці провели двосторонній матч без воріт.

Фото Павла Кубанова

Поки команда продовжувала підготовку, на трибунах глядачі намагалися не втратити жодного моменту. Особливо це стосувалося дітей, яких цим вечором зібралося чимало. Окремим юним уболівальникам вдалося засвітитися перед телекамерами, що для них — також незабутній досвід.

Фото Павла Кубанова

Як завжди, у дружній атмосфері наша збірна провела чергове тренування, ще й отримавши заряд підтримки від уболівальників. Завтра синьо-жовті знову тренуватимуться на НСК «Олімпійський», але за зачиненими дверима. 15 листопада опівдні чартер із головною командою на борту вилетить із Києва до Братислави. А 16-го числа о 21.45 збірна України розпочне зустріч зі Словаччиною.

Фото Павла Кубанова

НОВИНИ ПО ТЕМІ
18.09.2022 15:05

Гравці збірної України Волинець та Піхальонок поділилися враженнями від підготовки до матчів Ліги націй

Гравці збірної України Євген Волинець та Олександр Піхальонок розповіл...

04.05.2022 18:14

Гравці збірної України поділилися враженнями від роботи в перші дні тренувального збору в Словенії

Гравці збірної України прокоментували роботу на початку навчально-трен...

16.05.2021 14:05

Попов і Трубін поділилися експрес-враженнями від першого дня роботи збірної України в Харкові

Гравці збірної України Денис Попов та Анатолій Трубін прокоментували п...

09.11.2020 15:02

У складі збірної Польщі напередодні товариського матчу з командою України відбулися зміни

Одразу три гравці збірної Польщі не допоможуть своїй команді в то...

Підписатися на новини