Ярослав Шилгавий: «Я й не мріяв про кращий дебют, ніж перемога в дербі зі Словаччиною»

Головні тренери збірних Словаччини та Чехії, Ян Козак та Ярослав Шилгавий, поділилися враженнями від очного двобою своїх подопічних у Лізі націй.

Суперники збірної України у груповому раунді Ліги націй, Словаччина та Чехія, сьогодні провели між собою очний поєдинок у Трнаві, який завершився перемогою чехів із рахунком 2:1. Наставники команд прокоментували гру своїх підопічних для представників ЗМІ. 

Головний тренер збірної Словаччини Ян Козак не приховував свого розчарування:

«Шкода, що нам не вдалося досягти хорошого результату. Ми не заслуговували на поразку. Ми домінували в комбінаційній грі і, вважаю, виглядали краще за суперника, але пропустили два необов'язкові м'ячі і програли. Ліга націй — один із варіантів, щоб кваліфікуватися на чемпіонат Європи, але це складний шлях. На мою думку, у груповому раунді дещо замало матчів. Але потрібно грати далі. Нам не все одно, фінішуємо ми у групі другими чи третіми».

Наставник збірної Чехії Ярослав Шилгавий, для якого цей матч був дебютним, навпаки, перебував у доброму гуморі: 

«Я й не мріяв про кращий дебют, ніж перемога у федеральному дербі зі Словаччиною. Вийшов чудовий поєдинок із гострою конкуренцією за очки. Ми дуже щасливі. Сподіваюся, що це була лише перша ластівка, і ми будемо нарощувати наші зусилля для досягнення ще більших успіхів.

Глядачі створили фантастичну атмосферу і гнали нашого суперника вперед. У другій половині після виходу Вайсса нас трохи потурбували, і словаки змогли зрівняти рахунок. На щастя, ми впоралися й перемогли. Я б не виділяв жодного з моїх хлопців, я повинен подякувати їм усім. Це була справжня командна робота».

Додамо, що тепер на збірну Чехії 16 жовтня в Харкові очікує поєдинок з українською командою (початок зустрічі — о 21.45).

НОВИНИ ПО ТЕМІ
04.04.2024 11:00

Рейтинг ФІФА. Національна збірна України піднялася на 22-ге місце

ФІФА оновила рейтинг національних збірних, в якому Україна п...

26.03.2024 22:52

Ліга націй-2024/2025. Суперник збірної України переграв команду Олександра Петракова

Суперник збірної України у групі В1 розіграшу Ліги націй сезону-2024/2...

25.03.2024 22:00

Ліга націй-2024/2025. Суперник збірної України поступився в контрольному матчі

Суперник збірної України у групі В1 розіграшу Ліги націй сезону-2024/2...

22.03.2024 23:44

Ліга націй-2024/2025. Суперники збірної України зіграли товариські поєдинки

Суперники збірної України у групі В1 розіграшу Ліги націй сезону-2024/...

Підписатися на новини