Збірна України провела відкрите тренування на НСК «Олімпійський»: подарунки воїнам та автографи вболівальникам

У другий день збору нашої національної команди на НСК «Олімпійський» відбулося відкрите тренування футболістів Андрія Шевченка.

На старті Ліги націй на збірну України чекають два поєдинки — проти команди Чехії на виїзді (6 вересня) та у Львові проти Словаччини — 9 вересня. Перед початком тренування, у якому взяли участь усі 25 викликаних на збір гравців, на прес-конференції головний тренер збірної представив ЗМІ свого нового помічника — колишнього воротаря «Динамо» й національної команди Олександра Шовковського, який у тренерському штабі замінить Рауля Ріанчо.

Фото Павла Кубанова

Після цього під бурхливі оплески глядачів Андрій Ярмоленко, Андрій Лунін, Андрій П'ятов, Євген Коноплянка та Роман Яремчук презентували новий дизайн форми від технічного спонсора Федерації футболу України — компанії Joma.

На заняття всі хлопці вийшли в гарному настрої. Перед виходом на зелений газон гравці презентували українським військовим сувеніри від Федерації футболу України. Герої зараз проходять лікування у шпиталі й були запрошені на відкрите тренування.

Фото Павла Кубанова

Не дивлячись на розкутий формат сесії, наставник команди запропонував футболістам серйозну годинну роботу. Адже вже вранці 5 вересня команда вирушає до Чехії, тому часу на ретельну підготовку до стартової гри обмаль.

Фото Павла Кубанова

Розділивши футболістів на кілька груп, на початку заняття Андрій Шевченко разом із Мауро Тассотті приділили багато уваги роботі із захисною ланкою команди, відпрацьовуючи синхронність дій. На іншому боці поля за допомоги Андреа Малдери втягувався в роботу новий асистент Андрія Шевченка Олександр Шовковський.

Фото Павла Кубанова

Завершилося тренування міні-футбольним матчем, у якому кілька влучних ударів по воротах зірвали оплески на трибунах. Після заняття футболісти попрямували до трибун, де вболівальники-щасливчики отримали в подарунок м'ячі. А ще — фото на згадку та автографи.

Фото Павла Кубанова

НОВИНИ ПО ТЕМІ
18.09.2022 15:05

Гравці збірної України Волинець та Піхальонок поділилися враженнями від підготовки до матчів Ліги націй

Гравці збірної України Євген Волинець та Олександр Піхальонок розповіл...

04.05.2022 18:14

Гравці збірної України поділилися враженнями від роботи в перші дні тренувального збору в Словенії

Гравці збірної України прокоментували роботу на початку навчально-трен...

16.05.2021 14:05

Попов і Трубін поділилися експрес-враженнями від першого дня роботи збірної України в Харкові

Гравці збірної України Денис Попов та Анатолій Трубін прокоментували п...

09.11.2020 15:02

У складі збірної Польщі напередодні товариського матчу з командою України відбулися зміни

Одразу три гравці збірної Польщі не допоможуть своїй команді в то...

Підписатися на новини