Денис Кожанов: «Хочу, аби в наступному раунді Кубку до Луцька завітали «Карпати»

У драматичному кубковому протистоянні в Бериславі луцькі футболісти, програючи в овертаймі «Таврії Сімферополь», спромоглися не тільки вирівняти становище, а й вирвати перемогу (3:2). Залишився вірним собі атакувальний півзахисник гостей Денис Кожанов, із передачі якого волиняни забили вирішальний м'яч.

— У Бериславі «Волинь» виступала в експериментальному складі, — сказав один із лідерів лучан у коментарі офіційному сайту ФФУ. — Була нагода переконатися, що маємо наразі довгу лаву запасних, на кожну позицію є два рівноцінних виконавці, і це неабияк сприяє конкуренції.

Чи вірив у перемогу, коли господарі в овертаймі вийшли вперед? Так, бо завжди звик боротися до кінця, хоча раніше в моїй кар’єрі таких, образно кажучи, гойдалок у кубкових баталіях не траплялося. Тим приємніше було відсвяткувати вікторію над непоступливим візаві.

Що ж до чергового суперника, то хочу, аби до Луцька приїхали «Карпати». Було б цікаво, а інтерес до матчу підігрівало б те, що раніше спортивну честь «Карпат» захищали не тільки кілька гравців «Волині», а й головний тренер Андрій Тлумак та його помічник Андрій Сапуга.

Підписатися на новини