Денис Колчін: «Сподіваюся, що матч наступного кубкового раунду проведемо у Вінниці»

Інтерес до кубкового протистояння між командою «Реал Фарма» з Одеси та вінницькою «Нивою» підігрівався тим, що керманич вінничан Денис Колчін свого часу вірою й правдою служив одеським «Чорноморцю» та «Жемчужині» в ролі футболіста та наставника відповідно. І, звичайно, йому було приємно відсвяткувати перемогу над непоступливим суперником у рідному місті…

— Це був перший офіційний матч сезону, і приємно, що він завершився на нашу користь, — відзначив тренер. — Тим більше, що, аби схилити шальки терезів на свою користь, довелося докласти чимало зусиль, адже господарі чинили впертий опір. Хоча за кількістю створених моментів перевага була на боці «Ниви», та й загалом ми контролювали хід подій на полі. І якщо біля наших воріт і було спекотно, то тільки після розіграшу стандартних положень — конька одеситів. Усе ж слід зробити скидку на те, що за «Ниву» виступало чимало новобранців, і нам ще бракувало зіграності. Але, на щастя, свої ворота ми зберегли недоторканими.

Ви задоволені новачками?

— Так, вони довели невипадковість свого запрошення до Вінниці. Нині під моєю орудою тренується 20 футболістів, на всіх їх я розраховую, хоча не виключаю, що поповнення в нас ще буде.

— Клубне керівництво вже конкретизувало завдання на сезон?

— Ми — професіонали й повинні якісно виконувати свою роботу. Ось чому ми намагатимемося в кожному матчі грати на перемогу, а на фініші побачимо, що з цього вийде.

— Сьогодні відбудеться жеребкування другого попереднього раунду розіграшу Кубка України, де серед учасників уже будуть і команди першої ліги. Кого б ви хотіли бачити своїм суперником?

— Немає значення. Головне, щоб «Нива» виступала в ролі господаря.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
20.02.2024 16:55

Фінал Vbet Кубку України-2023/2024 відбудеться 15 травня в Рівному на стадіоні «Авангард»

Сьогодні, 20 лютого в столичному Будинку футболу відбулося засідання В...

02.11.2023 18:53

Vbet Кубок України-2023/2024. 1/4 фіналу: офіційні дані

Сьогодні, 2 листопада відбулися два чвертьфінальні матчі розіграш...

25.09.2023 14:00

Vbet Кубок України-2023/2024: призначено офіційних осіб на матчі 1/8 фіналу

Комітети Української асоціації футболу призначили офіційних осіб на&nb...

15.12.2021 15:18

Vbet Кубок України-2021/2022. Визначилися пари суперників в 1/4 фіналу

Сьогодні в Києві в Будинку футболу відбулося жеребкування 1/4 фіналу р...

Підписатися на новини