Сергій Шевцов: «Щасливі, що в кубковому матчі за нічийної гри вирвали перемогу»

Директор МФК «Кристал» Сергій Шевцов поділився враженнями від кубкового протистояння херсонської команди з новокаховською «Енергією».

— У цього поєдинку був особливий підтекст. Зустрічалися команди з однієї області. У таких випадках відповідальність за результат зростає. Відрадно, що за нічийної гри херсонцям вдалося вирвати перемогу: під час однієї зі стрімких атак Андрій Барладим забив гол, і хоча наприкінці матчу господарі вперто штурмували наші ворота, проте ми не тільки вистояли, але й могли відзначитися ще, взявши на озброєння контрвипади. Сподіваюся, футболісти «Кристалу» на цьому не зупиняться, ми дуже хочемо, аби до Херсона завітала елітна команда.

— Ми звикли бачити вас на тренерському містку, та після повернення «Кристалу» до другої ліги ви очолили футбольний клуб…

— Знаєте, це аж ніяк не перешкоджає мені активно допомагати виконуючому обов’язки головного тренера Олександру Овчинникову, який ще зовсім недавно виступав під моїм керівництвом за «Кристал» на позиції флангового нападника. Коли торік у Херсоні завдяки старанням міських владних структур вирішили створити муніципальний ФК і запропонували мені стати біля його керма, то я відразу ж погодився, бо усвідомлював, що зможу принести користь, адже вже мав досвід клубної роботи, працюючи в новокаховській «Енергії». Поки що гріх нарікати. Те, що нам обіцяли, виконується, і наше завдання — відповідати на це видовищним футболом.

— Чи задоволені ви проведеною селекційною роботою? Яке завдання стоїть перед командою?

— Новачки виправдовують сподівання, але ми перебуваємо в активному пошуку. За «Кристал» поки що заявлено 17 футболістів, і ми думаємо вже найближчим часом підсилитися ще чотирма-п’ятьма виконавцями, що підвищить конкуренцію за місце в стартовому складі. Що ж до завдання на сезон, то ми хочемо пробитися до чільної п’ятірки у групі «Б». Утім, головне — своєю грою повернути вболівальників на стадіон.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
20.02.2024 16:55

Фінал Vbet Кубку України-2023/2024 відбудеться 15 травня в Рівному на стадіоні «Авангард»

Сьогодні, 20 лютого в столичному Будинку футболу відбулося засідання В...

02.11.2023 18:53

Vbet Кубок України-2023/2024. 1/4 фіналу: офіційні дані

Сьогодні, 2 листопада відбулися два чвертьфінальні матчі розіграш...

25.09.2023 14:00

Vbet Кубок України-2023/2024: призначено офіційних осіб на матчі 1/8 фіналу

Комітети Української асоціації футболу призначили офіційних осіб на&nb...

15.12.2021 15:18

Vbet Кубок України-2021/2022. Визначилися пари суперників в 1/4 фіналу

Сьогодні в Києві в Будинку футболу відбулося жеребкування 1/4 фіналу р...

Підписатися на новини