Україна — Грузія: останні новини перед матчем легенд у Львові

16 червня «Арена Львів» прийматиме матч збірних України та Грузії серед ветеранів. У п'ятницю в столиці Галичини відбулася прес-конференція, присвячена цій події, в якій взяли участь керівники Асоціації ветеранів футболу України, а також представники грузинської збірної.

Переконані, ті шанувальники футболу, які в суботу прийдуть на «Арену Львів», не прогадають, адже вони отримають змогу поспостерігати за легендарними майстрами шкіряного м’яча, згадати молодість. І можна тільки зрозуміти голову Комітету національних збірних команд ФФУ Мирона Маркевича, який сказав, що буде щасливим, якщо керманич нашої ветеранської збірної Анатолій Дем’яненко довірить йому місце на полі, бо, виступаючи з багатьма своїми вихованцями, він збагачується наснагою.

Мали рацію й президент Асоціації ветеранів футболу України Олег Собуцький, перший радник президента ФФУ Василь Орлецький, голова Федерації футболу Львівської області Олександр Шевченко, які акцентували увагу на тому, що поєдинки за участю ветеранів неабияк сприяють популяризації футболу та стосункам між народами.

До речі, за останні три роки це буде вже 98-й матч ветеранської збірної України, яка завдяки підтримці Олега Собуцького функціонує на постійній основі. І тішить, що черговими суперниками наших футболістів стали їхні грузинські ровесники, з якими в них давні дружні стосунки. На цьому зосередилися у своїх виступах керівники збірної гостей, популярні в минулому майстри Александр Чівадзе та Реваз Дзодзуашвілі, які не приховували радості, що після багаторічної перерви знову завітали до Львова, і уточнили, що тбіліському «Динамо», за яке вони виступали, завжди важко давалися очки в поєдинках з українськими командами.

Отже, 16 червня на «Арені Львів» відбудеться протистояння, в якому результат буде на другому плані. І все ж сподіватимемося, що збірна України реабілітується за ті невдачі, яких вона зазнала останнім часом у Грузії в поєдинках зі своїми друзями-суперниками…

НОВИНИ ПО ТЕМІ
02.05.2021 13:20

35 років тому київське «Динамо» вдруге перемогло в розіграші Кубка володарів кубків

Сьогодні виповнюється 35 років із того дня, коли київське «Динам...

30.04.2021 12:35

Великодні паски для поранених захисників

Перші віце-президенти Української асоціації футболу Олег Протасов, Вад...

09.03.2021 17:40

Зірка Анатолія Дем’яненка — на «Площі зірок»!

10 березня в Києві за адресою пл. Спортивна, 1а (поблизу ТРЦ Gulliver)...

21.12.2020 17:37

До Миколаєва завітав із робочим візитом перший віце-президент УАФ Анатолій Дем’яненко

Один із керівників Української асоціації футболу ознайомився з футболь...

Підписатися на новини