Легенди футболу України та Грузії зіграють на «Арені Львів»

16 червня у Львові на «Арені Львів» відбудеться футбольний матч між збірними України та Грузії серед ветеранів (початок — о 18.30). Зустріч найкращих футболістів минулих років присвячена зміцненню стосунків між двома країнами, підтримці на їхніх теренах миру та єдності.

Поєдинки легенд футболу України та Грузії вже стали доброю традицією. Вони завжди виявляються святом, даруючи глядачам неперевершені емоції та гарний настрій. Головний тренер синьо-жовтих Анатолій Дем’яненко збирає до складу найкращих гравців країни минулих років, це будуть виконавці першої величини, справжня гордість вітчизняного футболу.

«До формування складу ми підійшли дуже відповідально, бо розуміємо, наскільки важливо гідно представити нашу країну та її футбол у міжнародному матчі, — відзначив Анатолій Васильович. — У нашому розширеному списку більше 80-ти гравців, і сформувати з них заявку на гру — справа не з легких, бо кожен заслуговує вдягти синьо-жовту футболку. Попередню згоду на участь дали Сергій Ребров, Володимир Єзерський, Владислав Ващук, Василь Рац, Віталій Косовський, Сергій Нагорняк, Олег Шелаєв, Едуард Цихмейструк, Сергій Назаренко, Віталій Рева та інші гравці. У рідному місті перед земляками зіграє Мирон Маркевич, у ці дні він дуже багато робить для організації матчу на найвищому рівні. Готуємо й сюрпризи для львівських уболівальників».

У свою чергу керманич червоно-білих Александр Чивадзе обіцяє гідну зіркову відповідь, а його слова ніколи не розходяться з ділом. Минулого року на НСК «Олімпійський» зіграли Кахабер Каладзе, Георгій Деметрадзе, Леван Кобіашвілі, Александр Іашвілі, Гоча Джамараулі. Усі вони разом із не менш іменитими партнерами готуються до візиту на Галичину.

Майбутній матч між легендами України та Грузії стане четвертим за останні півтора роки. Українці двічі гостювали у Тбілісі, беручи участь у представницькому турнірі пам’яті Давіда Петріашвілі. В обох зустрічах удача посміхалася господарям. А в травні минулого року грузинські футболісти завітали до Києва, на НСК «Олімпійський», де в присутності семи тисяч глядачів перемогу синьо-жовтим із рахунком 1:0 забезпечив влучний удар Сергія Назаренка.

І от — нова зустріч наших улюблених футболістів. «Ми всіх поважаємо, збірна ветеранів об’їздила вже півсвіту, але такі по-справжньому близькі стосунки склалися саме з грузинами, — розповідає віце-президент ФФУ, президент АВФУ та організатор збірної України серед ветеранів Олег Собуцький. — Завжди раді зустрічі з Леваном Кобіашвілі, Кахою Каладзе, маємо берегти та розвивати нашу дружбу, знаходити нові шляхи для її поглиблення. Отримавши повну підтримку з боку Федерації футболу України та її президента Андрія Павелка, збірна ветеранів стала гідним послом України у світі. Ми провели матчі чи не в половині країн Європи, у Північній та Південній Америці, де, окрім підтримки діаспори, всюди наголошували, що Україна прагне добра та миру, хоче бути рівною в сім’ї розвинених країн світу. Це нелегкий шлях, але ми його обрали і звертати з нього не збираємося. 16 червня хочемо влаштувати свято на «Арені Львів», будемо раді бачити на ньому шанувальників футболу».

Організаторами матчу легенд футболу України та Грузії виступили Федерація футболу України, Федерація футболу Грузії, Федерація футболу Львівської області, Асоціація ветеранів футболу України, ТОВ ТВК «Перша приватна броварня» та ТОВ «Агробізнес».

Запрошуємо всіх уболівальників, львів’ян та гостей міста стати свідками захоплюючого поєдинку та скористатися можливістю побачити футбольних кумирів! Окрім цього, буде цікава розважальна програма та розіграш призів. Вхід — вільний!

НОВИНИ ПО ТЕМІ
16.04.2020 13:00

В'ячеслав Шевчук: «Запам'яталися всі матчі збірної України у Львові»

Екс-гравець національної збірної України В'ячеслав Шевчук, який провів...

25.03.2020 17:01

АВФУ тримає зв’язок та надає допомогу ветеранам футболу

Ініціатива Української асоціації футболу щодо допомоги в боротьбі...

23.02.2020 20:15

Виповнилося чотири роки із дня створення збірної України серед ветеранів

23 лютого 2016 року у приміщенні Будинку футболу в урочистій атмосфері...

18.02.2020 11:03

До п’ятої річниці боїв під Дебальцевим у Снятині відбувся турнір за участі збірної ветеранів України

15 лютого в місті Снятин, що в Івано-Франківській області, відбувся фу...

Підписатися на новини