21 квітня. Кубки Ліги чемпіонів гостюють у Києві: усі найцікавіші подробиці

Сьогодні в Києві відбудуться святкові заходи з нагоди передачі кубків Ліги чемпіонів УЄФА, а безпосередньо церемонія передачі пройде біля будівлі КМДА на Хрещатику, 36. Із 13.15 до 19.00 триватиме фотосесія для усіх бажаючих. Поспішайте!

14.00. Кубки чемпіонів вже чекають усіх прихильників найпопулярнішої гри у світі на Хрещатику! До 19:00 усі охочі зможуть зробити пам'ятні фото з трофеями, які вже за місяць дізнаються своїх володарів серед найкращих жіночих та чоловічих команд Європи!

 

13.55. Амбасадор жіночого фіналу Ліги чемпіонів Ія Андрущак запросила усіх вболівальників 24 травня відкрити для себе жіночий футбол, прийшовши на трибуни столичного стадіону «Динамо» імені Валерія Лобановського: «Для мене велика честь представляти фінал Ліги чемпіонів УЄФА серед жіночих команд. Це грандіозна подія, яка, сподіваюсь, стане справжнім футбольним святом на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського. Сьогодні ці два кубки розпочнуть свою подорож містами України, і вболівальники матимуть можливість сфотографуватися з ними і доторкнутися до історії цих двох трофеїв».

 

13.45. «Я щасливий сьогодні за Київ і Україну. У цьому кубку закладена величезна історія: найкращих команд та футболістів, які щороку змагаються у фінальному матчі. Я радий, що у нас є можливість наживо побачити цей матч. Я всіх запрошую 26 травня на фінал Ліги чемпіонів. Я дуже радий за наше молоде покоління футболістів, яке стане свідком цього прекрасного фіналу та на власні очі побачить найкращих гравців світу», — сказав під час урочистої промови амбасадор фіналу чоловічої Ліги чемпіонів УЄФА Андрій Шевченко.

 

13.35. Президент ФФУ Андрій Павелко привітав усіх, хто висловив бажання приєднатися до свята європейського футболу у Києві та запросив прихильників гри мільйонів до участі в активностях, присвячених українським фіналам чоловічої та жіночої Ліги чемпіонів УЄФА: «Сьогодні два найкращих трофеї клубного футболу Європи в Києві! Залишився місяць до старту європейського футбольного фестивалю, який закінчиться фіналом жіночої та чоловічої Ліги чемпіонів. Сьогодні є можливість частинку футбольного свята передати по всій країні! Розпочинається Подорож Кубків Україною, і я впевнений, що кожне місто приєднається до цього фестивалю, а столиця незабаром прийме найкраще свято футболу, про яке тільки може мріяти кожен уболівальник!»

 

13.25. Погляд УЄФА на початок Подорожі Кубків чемпіонів, які відсьогодні розпочнуть свою мандрівку українськими містами! Кияни та гості міста, сьогодні ви маєте унікальну можливість сфотографуватися з найпочеснішими футбольними трофеями Старого Світу!

 

13.10. Кубок чемпіонів на Хрещатику. Трофей, про який мріє кожен футболіст у світі. Як змалечку, коли розпочинає свій шлях у великий футбол, так і протягом професіональної ігрової кар'єри. Чи могли ви коли-небудь подумати, що побачите цей трофей на власні очі в Україні? Мрії збуваються!

">

 

13.05. Ще трохи світлин із урочистої церемонії зустрічі Кубків чемпіонів під будівлею КМДА! І фрагмент виконання гімну Ліги чемпіонів від дитячого хору «Щедрик» та Національного академічного оркестру народних інструментів!

 

12.55. Ось так відбувався процес передачі амбасадорами фіналів Ліги чемпіонів найцінніших призів в європейському клубному футболі до рук мера Києва Віталія Кличка та президента ФФУ Андрія Павелка!

">

12.45. «Я щасливий, що в Києві пройдуть фінали Ліги чемпіонів УЄФА. Це чудове свято спорту, і я переконаний, що кожен, хто відвідає 24 та 26 травня у Києві вирішальні поєдинки жіночої та чоловічої Ліги чемпіонів, буде у захваті від нашої гостинності!», -- зазначив мер Києва, отримавши з рук Андрія Шевченка та Ії Андрущак почесні трофеї.

 

12:35. Урочиста хода вже дісталася будинку КМДА, де відбудеться зустріч Кубків чемпіонів міським головою Києва Віталієм Кличком!

 

12.25. Колектив барабанщиць зустрічає амбасадорів, виконуючи композицію на мотив гімну Ліги чемпіонів УЄФА! Розпочинається святкова хода під гімн Ліги чемпіонів УЄФА від муніципального духового оркесту! Усі прямують до будівлі КМДА!

 

12.20. Майдан Незалежності емоційно зустрічає амбасадорів фіналів Ліги чемпіонів із Кубками чемпіонів!

 

12.10. На Майдані Незалежності, у напрямку до будівлі КМДА, вишикувалися дві колони: юні футболісти з прапорами клубів-учасників стадії плей-офф Ліги чемпіонів УЄФА та з прапорами з символікою міста Києва, учні різноманітних ДЮСШ та муніципальний духовий оркестр! Усі чекають на прибуття Кубків чемпіонів та офіційного початку їх подорожі країною!

12.00. Кілька чарівних світлин від УЄФА зі стадіону "Динамо" імені Валерія Лобановського! Ці фото з інтерв'ю-сесії увійдуть до історії Ліги чемпіонів УЄФА!

 

11.50. Ось цим усміхненим хлопцям та дівчатам випала честь нести трофеї Ліги чемпіонів, коли вони дістануться головної вулиці столиці!

 

11.45. Тим часом на Хрещатику триває підготовка до початку урочистої зустрічі амбасадорів українських фіналів найпрестижнішого європейського клубного турніру!

 

11.30. Процес підготовки та запису інтерв'ю з амбасадорами фіналів чоловічої та жіночої Ліги чемпіонів УЄФА!

 

11.20. Об 11.00 амбасадори фіналів Ліги чемпіонів Андрій Шевченко та Ія Андрущак прибули до фан-клубу стадіону "Динамо" імені Валерія Лобановського! Наразі представники вирішальних єврокубкових матчів дають інтерв'ю УЄФА, ФФУ та іншим мас-медіа.

Безпосередньо церемонія передачі кубків ЛЧ проводитиметься 21 квітня в Києві з 12.40 до 13.00 перед будівлею міськадміністрації.

Фото Павла Кубанова

18 квітня було оголошено, що чемпіонські кубки побувають у Києві, Маріуполі, Дніпрі, Харкові, Одесі та Львові.

Фото Павла Кубанова

12 грудня на НСК «Олімпійський» відбулася урочиста презентація логотипів фіналів Ліги чемпіонів УЄФА та кубків, за які найкращі команди Європи змагатимуться в травні в Україні.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
31.12.2018 13:49

2018: головні події року в українському футболі

Рік, що минає, залишив в історії українського футболу помітний слід. У...

31.05.2018 00:03

Підсумки фіналів Ліги чемпіонів. Київ відвідало більше 300 тисяч туристів

30 травня в Києві відбулася підсумкова прес-конференція, присвяче...

27.05.2018 12:20

«Фестиваль чемпіонів» на Хрещатику за три дні прийняв понад 100 тисяч людей

26 травня на «Фестивалі чемпіонів» у Києві нон-стоп тривал...

Підписатися на новини