Trophy Experience. Кубки чемпіонів побачать шість українських міст

Стали відомі українські міста, в яких футбольні вболівальники зможуть наживо побачити чемпіонські трофеї, що вже за місяць із гаком дізнаються своїх володарів за підсумками фінальних матчів чоловічої та жіночої Ліги чемпіонів УЄФА-2018. Чемпіонські кубки побувають у Києві, Маріуполі, Дніпрі, Харкові, Одесі та Львові.

Як повідомив директор Департаменту з підготовки та проведення фіналів Ліги чемпіонів УЄФА Андрій Бондаренко, Київ вийшов на фінішну пряму в організації прийдешніх великих європейських матчів: «Наразі відбувається інспекційний візит партнерів з УЄФА, які перевіряють усі етапи майбутнього проведення фінальних поєдинків — підготовку міста, стадіону, інфраструктури тощо. Завтра ж розпочнеться візит команд-півфіналістів, які також знайомитимуться з містом та ареною вирішального протистояння. Аби залучити якомога більше людей до цього футбольного свята, організовується подорож кубків теренами нашої країни.

У шести українських містах відбуватимуться урочистості, протягом яких проходитиме демонстрація трофеїв, можна буде сфотографуватися з ними та в цілому долучитися до тієї футбольної атмосфери, яка пануватиме аж до самих матчів».

Подорож кубків розпочнеться 21 квітня о 12.00 на Майдані Незалежності в Києві. У святковій ході до будівлі КМДА, де трофеї урочисто зустрінуть київський міський голова Віталій Кличко та президент ФФУ Андрій Павелко, візьмуть участь амбасадори фіналів чоловічої та жіночої Ліги чемпіонів-2018 Андрій Шевченко та Ія Андрущак.

Із 13-ї до 19-ї години кияни та гості міста матимуть можливість зробити пам’ятні фото з призами найпрестижніших європейських клубних футбольних змагань.

Мандрівка кубків Україною триватиме 10 днів, протягом цього періоду футбольні трофеї побувають у Маріуполі (22 квітня, 16.00—20.00, Театральна площа), Дніпрі (23 квітня, 13.00—19.00, Фестивальний причал біля Кулі бажань), Харкові (26 квітня, 13.00—20.00, площа Конституції біля історичного музею), Одесі (29 квітня, 10.00—15.00 — локація уточнюється) та Львові (30 квітня, 17.00—21.00, сквер братів Рогатинців біля пам’ятника В’ячеславу Чорноволу).

НОВИНИ ПО ТЕМІ
18.04.2018 14:01

21 квітня відбудеться передача місту Києву кубків Ліги чемпіонів УЄФА

21 квітня біля будівлі КМДА на Хрещатику, 36 відбудеться передача міст...

Підписатися на новини