Збірники «Динамо» відзначили найголовніший факт за підсумками матчу з АЕКом...

Після домашнього поєдинку Ліги Європи з грецьким АЕКом футболісти київського «Динамо» поділилися враженнями від свого успіху.

Матч-відповідь 1/16 фіналу Ліги Європи «Динамо» — АЕК завершився внічию — 0:0 (у Греції рахунок був 1:1). До 1/8 фіналу кияни потрапили завдяки виїзному голу. На НСК «Олімпійський» у складі біло-синіх на поле виходили відразу сім футболістів збірної України. Пропонуємо вашій увазі післяматчеві коментарі деяких із них.

Микола Морозюк (захисник «Динамо»): «Поєдинок вийшов складним. З боку могло видатися, що «Динамо» десь діяло пасивно, але ми дотримувалися заздалегідь обраної тактики — грати другим номером. Розкриватися повинен був АЕК, йому потрібно було забивати. Суперник у нас був дуже серйозний. У греків виходила комбінаційна гра.

Але у «Динамо» було завдання — пройти до наступного раунду змагань, що ми і зробили. Тому я можу тільки привітати нашу команду з виходом до 1/8 фіналу. Думаю, для нас це крок уперед у плані розвитку. Із кожною грою ми будемо додавати. Вірю, що це не останній наш успіх у нинішньому розіграші Ліги Європи».

Євген Хачеріді (захисник «Динамо»): «Вважаю, що ми ще не набрали максимальної форми, звідси й виникали деякі непорозуміння у грі. Не варто забувати, що й суперник у нас був дуже сильний.

Тренери нам казали, що головне — зіграти на нуль, а попереду шанси будуть. Основне завдання команда виконала. Хоч ми й не забили, радість від виходу до наступного раунду змагань не зменшилася».

Віталій Буяльський (півзахисник «Динамо»): «За таких погодних умов дуже складно демонструвати найкращі якості. Поєдинок вийшов непростим. Гра завершилася — 0:0, хоча моментів для взяття воріт в обох команд вистачало.

У складі суперника я б відзначив його капітана, Симоеша. Він добре бачить поле, непогано контролює м'яч. Ми намагалися діяти комбінаційно. Щось виходило, щось — ні. Але найголовніше, що «Динамо» вийшло до наступного раунду змагань».

НОВИНИ ПО ТЕМІ
13.05.2022 12:20

Сьогодні київському «Динамо» виповнилося 95 років

Сьогодні київське «Динамо» святкує ювілей — легендар...

12.02.2019 15:33

Перед двобоєм з «Олімпіакосом»: єврокубковий доробок київського «Динамо» в лютому

У 16-ти поєдинках у всіх єврокубкових турнірах у лютому «Ди...

27.01.2019 13:19

Антракт у Прем'єр-лізі: гравці національної команди України — на зборах «Шахтаря» й «Динамо»

Українські збірники у складі провідних клубів Прем’єр-ліги готую...

05.10.2018 01:53

Ліга Європи: «Динамо» в Чехії обмежилося нічиєю

Після прикрої втрати очок на останніх хвилинах зустрічі з «Астан...

Підписатися на новини