Перша ліга. Прискорення «Mеталіста 1925» та нічия в Чернівцях на користь конкурентів

Нарешті почав виправдовувати сподівання своїх уболівальників «Mеталіст 1925», який здобув третю звитягу поспіль, цього разу очікувану — над «Діназом» (2:0). Харків’яни забивали в найпотрібніший момент, перед перервою й на початку другого тайму, і закріпилися в чільному квартеті групи «Б».

Та центральний поєдинок у цій групі відбувся раніше, у Києві, між «Вікторією» та «Полтавою». Гості зуміли перервати безвиграшну серію, реалізувавши під завісу протистояння пенальті. 1:2. Їхній капітан Щербак пробив сильно і влучно. До речі, він узяв участь і в результативній комбінації «містян», яка завершилася першим взяттям воріт номінальних господарів.

А в групі «А» найбільший інтерес викликав матч у Чернівцях, де зустрічалися сусіди по турнірній таблиці — «Буковина» та «Епіцентр». Вони ведуть уперту боротьбу, аби потрапити до чемпіонської групи. Після відсторонення головного тренера господарів Валерія Кривенцова їхніми діями керував спортивний директор Григорій Чурилов.

Основні події розгорнулися після перерви, коли було вилучено з поля буковинця Гірника, а невдовзі його одноклубник Шинкаренко відзначився автоголом — 0:1. Та це не вибило господарів із колії, і в меншості вони зуміли вирівняти становище — 1:1. Усі спроби команд забити переможний гол були безуспішними, а нічия виявилася на користь конкурентів.

Результати і турнірні таблиці

НОВИНИ ПО ТЕМІ
20.10.2024 17:19

Перша ліга. Можуть не перейматися тільки «Агробізнес» і «Полтава»

Відбулися поєдинки 13-го туру чемпіонату України серед команд першої л...

14.10.2024 17:30

Перша ліга. «Mинай» та «Діназ» нагадали про себе перемогами над лідерами

Поточний сезон у першій лізі футболісти «Mиная» розпочали...

10.10.2024 15:53

Перша ліга. Харківське прискорення на позиції лідерів не вплинуло

В 11-му турі першої ліги в епіцентрі уваги були два протистояння. У г...

05.10.2024 17:10

Перша ліга. «Агробізнес» не зупинити, а до подарунка від «Буковини» справа не дійшла

Продовжує приємно дивувати «Агробізнес», який раніше вважа...

Підписатися на новини