Товариський матч. Польща — Україна — 3:1 (текстова трансляція)

Сьогодні у Варшаві відбудеться контрольний матч збірної України в межах підготовки до поєдинків Євро-2024. Гра проти команди Польщі розпочнеться о 21.45 за київським часом.

90+4 хв. Фінальний свисток! Збірна України програє контрольну зустріч польській команді, пропустивши у власні ворота 3 м'ячі і відповівши на це лише голом Довбика!

90+1 хв. 4 хвилини компенсував арбітр до основного часу другого тайму.

90 хв. Серія кутовий збірної України наприкінці матчу! Поки успіху стандартні положення нашій команді не приносять.

87 хв. Небезпечний момент Польщі! Левандовський на вході до штрафного зіграв у стіночку з партнером і перевірив реакцію Бущана, який перевів сферу на кутовий! Після подачі з кута поля Георгій знову зреагував на постріл Пухача!

86 хв. Таловєров зніс свого суперника в підкаті, не давши полякам організувати швидку контратаку.

85 хв. Циганков влучив в опонента під час спроби свого удару з-за меж штрафного, а відскок залишився за польськими гравцями.

83 хв. Шапаренко віддав пас на загострення Мудрику, а простріл Михайла у воротарський майданчик накрив Скорупський!

82 хв. Тимчик заліз в офсайд, відгукнувшись на передачу по флангу від Циганкова.

81 хв. Судаков йде з поля в складі збірної України, виходить на фінальні миттєвості гри Шапаренко!

79 хв. Небезпечний момент України! Мудрик ще одним чудовим пасом знайшов у вільній зоні Судакова, але Георгій з гострого кута не зумів переграти воротаря! За мить не пощастило і Зінченку, який пробив з хорошої позиції вище воріт!

78 хв. Мудрик виконав ривок зліва в центр, віддав пас у коридор на Михайліченка, проте Богдан не втримав м'яча в ногах, і українці його втрачають!

76 хв. Ванат виходить на поле в українців замість Довбика!

74 хв. Небезпечний момент Польщі! Бущан тягне удар головою від Букси після подачі зі штрафного!

72 хв. Ще одна заміна Польщі. Якраз Залевського міняє Пухач. 

71 хв. Ще одне ушкодження у польського гравця. Залевський побіг у контратаку й саме в ній почав накульгувати та опинився на газоні.

69 хв. Три заміни від Реброва! Циганков міняє Ярмоленка, Мудрик - Зубкова, а Михайліченко - Маліновського! 

68 хв. Ярмоленко розібрався з кількома опонентами на фланзі, віддав уперед на Тимчика, але навіс Олександра стосувався більше горобців, аніж його партнерів по збірній.

66 хв. Левандовський пропонував себе на дальній стійці під час флангової подачі поляків, але Роберт не зумів завдати акцентованого удару в площину.

64 хв. Калужинський спробував потурбувати Бущана дальнім низовим ударом, але зробив це відверто невдало. Від воріт для гостей.

62 хв. Невеличка пауза виникла в матчі. Схоже, четвертий арбітр сплутав заміни, тож довелося переробити цифри на табло.

60 хв. Схоже, ушкодження отримав Романчук і потребує заміни в польській збірній. І одразу чотири зміни у господарів. Виходять на поле Берешинський, Модер, Калужинський і Левандовський!

59 хв. Судаков в боротьбі за м'яч наступив на ногу Залевському, і це штрафний для Польщі в центральній зоні.

57 хв. Довбик з флангу змістився в центр на ударну позицію, але м'яч після його спроби зрикошетив від захисника на кутовий!

56 хв. Друге попередження в цій зустрічі. Знову збірній України. За агресивний підкат Маліновського проти Урбанського.

54 хв. Медичну допомогу наразі надають польському гравцю Романчуку.

53 хв. Короткий розіграш від поляків в атаці завершився заблокованим ударом Зелінського Бондарем, а опісля Бущан зреагував на технічний удар від Скураша!

51 хв. Судаков намагався повз двох захисників відпасувати на забігання Зубкова у штрафний, проте поляки прочитали цей задум від Георгія!

49 хв. Тимчик сфолив проти Залевського перед власним штрафним майданчиком і отримав жовту картку!

47 хв. Вище воріт пробиває зльоту Скураш після зависаючого навісу з лівого напівфлангу під час польської атаки!

46 хв. Розпочинається другий тайм контрольного матчу Польща - Україна! Зінченко з'являється на заміну замість Миколенка! Поляки відновлюють гру з центру поля.

45 хв. Перший тайм завершується в обопільних атаках Польщі та України! Одразу 4 м'яча побачили глядачі в перші 45 хвилин. А ми сподіваємося на вольовий характер підопічних Реброва після перерви!

Фото Дана Балашова

43 хв. Зубков відібрав м'яча на половині поля поляків, віддав на Довбика, але наш форвард не зумів індивідуально переграти Саламона.

41 хв. ГОЛ! УКРАЇНА! ДОВБИК! Маліновський поміж двох захисників віддав пас уперед на Довбика, і Артем ідеально розібрався в ситуації, поклавши м'яча у правий нижній кут!

40 хв. Повз ворота пробив з дальньої дистанції Маліновський! Перед цим удар Сидорчука заблокував Саламон!

Фото Дана Балашова

38 хв. І знову цукерочка-пас від Маліновського вперед на Ярмоленка, але знову українська атака не завершилася бодай ударом у бік воріт збірної Польщі! 

36 хв. Маліновський класним пасом відправив на вільний простір Зубкова, але ніхто з партнерів не підключився на завершення атаки під час флангового прострілу Олександра!

34 хв. Скураш сфолив в атаці, заваливши Зубкова після програного єдиноборства.

31 хв. Небезпечний момент України! Тимчик якимось дивом не забиває! Довбик врешті зміг прийняти м'яча в атаці, залишив його під удар Олександру, але захисник не зумів переграти Скорупського!

30 хв. Польща забиває 3-й гол! Знову український провал під час кутового, це Романчук у дотик головою переправив сферу у сітку воріт!

27 хв. Таловєров завалив Буксу у центрі поля, не давши полякам організувати контратаку на ворота гостей.

25 хв. Під високим пресингом поляків наші хлопці у дотик-два виходять з оборони в атаку.

Фото Дана Балашова

23 хв. Зелінський намагався прийняти передачу від партнера в атаці, але Сидорчук виграв боротьбу із польським капітаном, і м'яч опинився у руках в Бущана!

21 хв. Маліновський хитрим вертикальним пасом знайшов у штрафному Довбика, але Артем в боротьбі із Саламоном порушив правила!

20 хв. Судаков класно коротко зігрався із Зубковим попереду, Олександр повернув сферу під удар Георгію, але в останню мить суперники завадили нашому півзахиснику завдати удар з хорошої позиції!

18 хв. Контратака України завершилася кутовим! Зубков вивів Судакова на оперативний простір, але його подачу заблокував польський захисник.

16 хв. Гол! Польща забиває другий гол! Курйозний м'яч залітає у ворота Бущана! Зелінський начебто виконував простріл в штрафний, м'яч проскочив повз усіх гравців у наших володіннях і залетів у дальній нижній кут!

15 хв. Небезпечний момент Польщі! Букса отримав розрізний пас з флангу і вийшов на ворота Бущана, пробивши в ближній кут, проте наш воротар зіграв надійно!

13 хв. Небезпечний момент Польщі! Дальній постріл від Зелінського метрів з 30-ти - м'яч полетів трохи вище поперечини!

11 хв. Гол! Забиває Польща! Після подачі кутового виникла метушня в штрафному майданчику українців. Валюкевич зорієнтувався найкраще за всіх і першим дотиком вразив ворота Бущана!

9 хв. Ярмоленко намагався на техніці пройти захисника на правому фланзі, але подача Андрія з правої ноги виявилася невдалою - м'яч пішов за межі поля.

Фото Дана Балашова

7 хв. Позиційний контроль м'яча від збірної України в центрі поля.

5 хв. Лише за допомогою представників медичного штабу Мілік зміг залишити межі поля. Замість нього на поле на заміну виходить 19-річний дебютант Урбанський!

3 хв. Лікарі сигналізують, що Мілік не зможе продовжити цей матч. Дуже прикра втрата для збірної Польщі!

2 хв. Стартові хвилини проходять під акомпанемент контролю м'яча від української команди. Також неочікувано опинився на газоні Мілік, який отримав пошкодження.

1 хв. Стартує матч! З центру поля гру розпочала збірна України!

Хвилина мовчання на стадіоні, яка супроводжується оплесками вболівальників з трибун.

Гравці обох команд вітаються між собою, а капітани збірних Зелінський та Ярмоленко вже рушають до центру поля для передматчевої церемонії з арбітром матчу англійцем Ендрю Медлі!

Лунають державні гімни України та Польщі!

Збірні Польщі та України виходять з підтрибунного приміщення варшавської арени під оплески багатотисячної армії вболівальників! 

У синьому комплекті ігрової форми на матч вийде збірна України, польська ж команда зіграє у білому!

Без жодних сумнівів, сьогодні на Національному стадіоні у Варшаві буде футбольне свято! Фани на трибунах запалюватимуть за обидві національні команди, адже українські команди - збірні та клуби - вже майже два з половиною роки проводять домашні міжнародні зустрічі на польських стадіонах! Польша - друга домівка для нашої національної команди, тож чекаємо сьогодні на урочисту домашню атмосферу!

10 ювілейна футбольна зустріч чекає на польських та українських вболівальників сьогодні! Синьо-жовті здобули в цих поєдинках 3 перемоги та 2 нічиїх. Востаннє ж наші футболісти святкували успіх більше декади тому, коли гол Ярмоленка приніс нам мінімальну звитягу на ОСК "Металіст" у Харкові в межах відбору ЧС-2014!

Як і обіцяв Сергій Ребров, сьогоднішній стартовий склад повністю відрізняється від того, що розпочав перший спаринг цього збору із командою Німеччини. Нашому тренерському штабу потрібна вичерпна інформація про ігрові кондиції всіх збірників, аби сформувати фінальну заявку на чемпіонат Європи 2024 року!

Доброго вечора, шановні вболівальники! Сьогодні національна збірна команда України зіграє свій другий контрольний матч у межах підготовки до фінальної частини чемпіонату Європи 2024 року! Суперником синьо-жовтих цього разу стане добрий в усіх сенсах цього слова нам знайомий - збірна Польщі!

Стартовий склад збірної Польщі: 1. Лукаш Скорупський, 14. Якуб Ківйор, 2. Бартош Саламон, 4. Себастьян Валюкевич, 21. Нікола Залевський, 13. Тарас Романчук, 14. Пйотр Зелінський (к), 14. Міхал Скураш, 7. Аркадіуш Мілік, 20. Себастьян Шиманський, 16. Адам Букса.

Запасні: 2. Павел Бохневич, 6. Якуб Калужинський, 8. Якуб Модер, 9. Роберт Левандовський, 11. Каміль Гросицький, 12. Войцех Щенсни, 15. Тімотеуш Пухач, 18. Бартош Берешинський, 19. Каспер Урбанський, 22. Марчін Булка.

Стартовий склад збірної України: 1. Георгій Бущан, 16. Віталій Миколенко, 21. Валерій Бондар, 4. Максим Таловєров, 24. Олександр Тимчик, 5. Сергій Сидорчук, 8. Руслан Маліновський, 20. Олександр Зубков, 7. Андрій Ярмоленко (к), 14. Георгій Судаков, 11. Артем Довбик.

Запасні: 2. Юхим Конопля, 3. Олександр Сваток, 6. Тарас Степаненко, 9. Роман Яремчук, 10. Михайло Мудрик, 12. Анатолій Трубін, 13. Ілля Забарний, 15. Віктор Циганков, 17. Олександр Зінченко, 18. Володимир Бражко, 19. Микола Шапаренко, 22. Микола Матвієнко, 23. Андрій Лунін, 25. Владислав Ванат, 26. Богдан Михайліченко.

Офіційна заявка збірної України на матч проти Польщі (за номерами)

1. Георгій Бущан, 2. Юхим Конопля, 3. Олександр Сваток, 4. Максим Таловєров, 5. Сергій Сидорчук, 6. Тарас Степаненко, 7. Андрій Ярмоленко, 8. Руслан Маліновський, 9. Роман Яремчук, 10. Михайло Мудрик, 11. Артем Довбик, 12. Анатолій Трубін, 13. Ілля Забарний, 14. Георгій Судаков, 15. Віктор Циганков, 16. Віталій Миколенко, 17. Олександр Зінченко, 18. Володимир Бражко, 19. Микола Шапаренко, 20. Олександр Зубков, 21. Валерій Бондар, 22. Микола Матвієнко, 23. Андрій Лунін, 24. Олександр Тимчик, 25. Владислав Ванат, 26. Богдан Михайліченко.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
24.09.2024 20:47

Максим Таловєров допоміг ЛАСКу пробитися до 1/8 фіналу Кубку Австрії

У матчі 1/16 фіналу Кубку Австрії ЛАСК захисника збірної України Макси...

21.09.2024 20:34

Максим Таловєров допоміг своєму ЛАСКу здобути перемогу в матчі чемпіонату Австрії

У 7-му турі австрійської бундесліги ЛАСК захисника збірної України Мак...

20.09.2024 12:00

Вік-енд для легіонерів збірної України: домашні матчі чекають лише на Таловєрова, Сидорчука, Луніна та Довбика

Прийдешній ігровий клубний вік-енд для легіонерів збірної України, яки...

Підписатися на новини