Вік-енд для футболістів збірної України: дублі Циганкова й Зубкова та голи Довбика, Бєсєдіна й Забарного

Минулий клубний вік-енд виявився вкрай насиченим та результативним для футболістів, яких Андрій Шевченко запрошував на березневі матчі відбору ЧС-2022.

У суботу, 24 квітня, у рамках 23-го туру української Прем’єр-ліги «Ворскла» Дмитра Різника на виїзді поступилася «Колосу» (0:3), «Дніпро-1» Артема Довбика, який записав на свій рахунок забитий м’яч, розбив удома «Минай» (3:0), а «Десна» Юхима Коноплі на чужому полі програла «Львову» (0:1).

А в неділю, 25 квітня, київське «Динамо», розбивши на НСК Олімпійський «Інгулець» (5:0), офіційно здобуло титул чемпіона України-2020/2021. У складі тріумфаторів блискуче виступили гравці збірної України: Ілля Забарний забив м’яч, Микола Шапаренко відзначився гольовою передачею, Артем Бєсєдін і забив, і віддав, а Віктор Циганков оформив дубль і додав до нього результативний пас. Окрім них, за «Динамо» зіграли ще п’ятеро збірників: Георгій Бущан, Віталій Миколенко, Сергій Сидорчук, Олександр Караваєв та Володимир Шепелєв.

«Шахтар» на виїзді програв «Олександрії» (0:2). У гірників зіграли чотири підопічні Андрія Шевченка: Анатолій Трубін, Тарас Степаненко, Марлос та Віктор Корнієнко.

У 31-му турі чемпіонату Угорщини «Ференцварош» Ігоря Харатіна та Олександра Зубкова завдяки дублю останнього здобув перемогу у виїзному матчі проти «Фехервару» — 2:1.

А в 33-му турі італійської Серії А «Аталанта» Руслана Маліновського та Віктора Коваленка вдома розтрощила «Болонью» — 5:0. Маліновський відзначився забитим м’ячем та гольовою передачею.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
24.09.2024 20:47

Максим Таловєров допоміг ЛАСКу пробитися до 1/8 фіналу Кубку Австрії

У матчі 1/16 фіналу Кубку Австрії ЛАСК захисника збірної України Макси...

21.09.2024 20:34

Максим Таловєров допоміг своєму ЛАСКу здобути перемогу в матчі чемпіонату Австрії

У 7-му турі австрійської бундесліги ЛАСК захисника збірної України Мак...

20.09.2024 12:00

Вік-енд для легіонерів збірної України: домашні матчі чекають лише на Таловєрова, Сидорчука, Луніна та Довбика

Прийдешній ігровий клубний вік-енд для легіонерів збірної України, яки...

Підписатися на новини