Вік-енд для легіонерів збірної України: гольова передача Соболя, втрачена звитяга Маліновського й знакова перемога Зінченка

Клуби легіонерів збірної України, яких Андрій Шевченко запрошував на листопадові матчі, продовжують запеклу й насичену подіями боротьбу у своїх внутрішніх турнірах.

У п’ятницю, 5 лютого, у рамках 26-го туру чемпіонату Бельгії «Кортрейк» Євгена Макаренка перервав свою п’ятиматчеву серію без перемог у Про Лізі, розгромивши вдома «Мускрон» (3:0).

У суботу, 6 лютого, «Аталанта» Руслана Маліновського та Віктора Коваленка у 21-му турі італійської Серії А на своєму полі втратила перемогу над «Торіно» (3:3), хоча по ходу зустрічі вела — 3:0.

Гольова передача Едуарда Соболя посприяла восьмій поспіль перемозі «Брюгге» в бельгійській першості. Цього разу суперник київського «Динамо» в 1/16 фіналу Ліги Європи на виїзді обіграв «Васланд-Беверен» (2:0).

Трохи більше 30-ти хвилин відіграв Андрій Ярмоленко в матчі 23-го туру англійської Прем’єр-ліги, в якому його «Вест Гем» у рамках лондонського дербі в гостях розійшовся миром із «Фулхемом» (0:0).

У неділю, 7 лютого, у 23-му турі турецької Суперліги «Коньяспор» Артема Кравця поступився в Стамбулі місцевому «Бешикташу» з рахунком 0:1.

Олександр Зінченко в АПЛ допоміг «Манчестер Сіті» впевнено перемогти на виїзді чинного чемпіона Англії, «Ліверпуль» (4:1).

Важливу перемогу здобув «Ференцварош» Ігоря Харатіна та Олександра Зубкова. У 20-му турі угорської першості команда Сергія Реброва на своєму полі обіграла прямого конкурента в боротьбі за золото, «Фехервар», — 2:0.

«Гент» Романа Яремчука зіграв удома внічию із сусідом по турнірній таблиці бельгійської Про Ліги, «Ейпеном» (2:2).

НОВИНИ ПО ТЕМІ
24.09.2024 20:47

Максим Таловєров допоміг ЛАСКу пробитися до 1/8 фіналу Кубку Австрії

У матчі 1/16 фіналу Кубку Австрії ЛАСК захисника збірної України Макси...

21.09.2024 20:34

Максим Таловєров допоміг своєму ЛАСКу здобути перемогу в матчі чемпіонату Австрії

У 7-му турі австрійської бундесліги ЛАСК захисника збірної України Мак...

20.09.2024 12:00

Вік-енд для легіонерів збірної України: домашні матчі чекають лише на Таловєрова, Сидорчука, Луніна та Довбика

Прийдешній ігровий клубний вік-енд для легіонерів збірної України, яки...

Підписатися на новини