Президент ФФУ відкрив спорткомплекс із футбольними полями в селищі Юр’ївка

У селищі міського типу Юр’ївка, що на Дніпропетровщині, введено в експлуатацію новий спортивний комплекс із великим футбольним полем та футбольним майданчиком.

У церемонії відкриття сучасного спортивного центру, який було зведено за підтримки Федерації футболу України, узяв участь президент організації Андрій Павелко. Лише рік тому на цьому місці був пустир, який нагадував про існування тут раніше сільського стадіону лише двома старими рамками воріт. А зараз, окрім футбольних полів з якісним штучним покриттям, тут облаштовані волейбольні та баскетбольні майданчики, зона тренажерів, а також бігові доріжки.

Фото adm.dp.gov.ua

«Юр'ївка отримала сучасний стадіон, на якому діти зможуть тренуватися незалежно від пори року. Сподіваюся, тут будуть виховуватися майбутні гравці національної збірної. Щиро вдячний керівництву області та всім, хто допоміг у зведенні цього сучасного та багатофункціонального спортивного об’єкта», — зазначив Андрій Павелко.

«Ми зводимо на Дніпропетровщині спорткомплекси, осучаснюємо стадіони, під час реконструкції шкіл будуємо спортивні майданчики та оновлюємо міні-футбольні поля. Один із прикладів — селище Юр’ївка. У 2017-му ми реконструювали тут школу, цьогоріч звели стадіон», — розповів голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

Фото adm.dp.gov.ua

Територія нового спортивного комплексу освітлюється й облаштована тротуарною плиткою. Це перший етап реконструкції стадіону. Незабаром тут з’являться трибуни та адмінбудівля з тренерськими, душовими, роздягальнями, суддівськими кімнатами. Новий стадіон — майданчик для уроків фізкультури учнів юр’ївської школи та тренувань вихованців місцевої ДЮСШ. Тут же проходитимуть змагання різних рівнів. Масштабну програму з облаштування сучасних міні-футбольних полів і стадіонів у регіоні втілюють спільно Дніпропетровська ОДА та Федерація футболу України.

Фото adm.dp.gov.ua

Ще один футбольний майданчик цього дня було відкрито в іншому селі області — Олександрівці. Цікаво, що в цьому році місцева шкільна команда отримала золоті медалі чемпіонату Дніпровського району, тому поява нового майданчика стала для юних футболістів заслуженим подарунком. «Приємно, що юні футболісти вибудовують серйозні плани та мріють про нові трофеї в новому сезоні. Щиро бажаю вам, чемпіони, успішної футбольної кар’єри в майбутньому», — звернувся до школярів Олександрівки Андрій Павелко.

За матеріалами adm.dp.gov.ua

НОВИНИ ПО ТЕМІ
07.10.2023 09:00

Вітаємо Андрія Павелка з днем народження!

Бажаємо міцного здоров’я, найважливішого для кожного українця &m...

11.07.2023 17:04

Офіційно. Судове рішення про відсторонення Андрія Павелка від посади президента УАФ скасоване

Суд не продовжив рішення про відсторонення Андрія Павелка від посади п...

28.06.2023 13:00

Адвокати розповіли про перебіг досудового розслідування та суть самої справи проти керівництва УАФ

У столичному Будинку футболу відбулася прес-конференція щодо спра...

Підписатися на новини