Штрафники національної збірної України: пасив 2018 року

У 2018 році гравці національної збірної України вже встигли отримати чотири червоні картки у складі своїх клубів.

Уже незабаром головний тренер збірної України Андрій Шевченко оголосить реєстр футболістів, запрошених на перший у цьому році тренувальний збір, у рамках якого наша команда проведе два товариські матчі. 23 березня в іспанській Марбельї зіграємо із Саудівською Аравією, а 27-го в бельгійському Льєжі — з Японією.

Звісно, тренерський штаб національної команди під час підготовчого процесу не залишить поза увагою такий факт, як дисципліна. Яка картина вимальовується з нею для збірників у 2018 році? 

По одному попередженню мають Ярослав Ракицький, Олександр Кучер, Євген Хачеріді, Микола Морозюк, Тарас Степаненко, Марлос, Євген Шахов, Олександр Зінченко, Олександр Андрієвський та Юрій Коломоєць.

По два попередження у 2018 році в пасиві Дениса Бойка, Володимира Шепелєва, Євгена Селезньова та Романа Яремчука. Дві жовті картки отримав і Денис Гармаш, але сталося це в одному матчі 1/8 фіналу Ліги Європи проти «Лаціо», що, звісно, призвело до вилучення гравця київського «Динамо».

По три попередження в новому році встигли заробити Роман Зозуля та Олександр Сваток. А Максим Коваль у дебютному поєдинку у складі «Депортиво», проти «Ейбара», вже на 39-й хвилині отримав червону картку...

А «лідерами» за штрафними балами серед гравців збірної України є два Руслани — Ротань та Маліновський. Півзахисник київського «Динамо» у 2018 році встиг отримати й жовту, й червону картку. А хавбек «Генку» до двох попереджень в одному матчі (автоматичне вилучення) додав ще дві жовті картки.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
18.09.2022 15:05

Гравці збірної України Волинець та Піхальонок поділилися враженнями від підготовки до матчів Ліги націй

Гравці збірної України Євген Волинець та Олександр Піхальонок розповіл...

04.05.2022 18:14

Гравці збірної України поділилися враженнями від роботи в перші дні тренувального збору в Словенії

Гравці збірної України прокоментували роботу на початку навчально-трен...

16.05.2021 14:05

Попов і Трубін поділилися експрес-враженнями від першого дня роботи збірної України в Харкові

Гравці збірної України Денис Попов та Анатолій Трубін прокоментували п...

09.11.2020 15:02

У складі збірної Польщі напередодні товариського матчу з командою України відбулися зміни

Одразу три гравці збірної Польщі не допоможуть своїй команді в то...

Підписатися на новини