Друга ліга. Нічиї в дербі виявилися на користь «Полісся-2», яке очолило таблицю

У звітному турі відбулося відразу три дербі, які викликали інтерес у шанувальників футболу.

У центрі уваги було протистояння у Винниках, де «Рух-2» приймав «Куликів-Білку». Ці команди перебували в чільному квартеті групи «А». Досвідченішим гостям вдалося перервати п’ятиматчеву переможну серію юних львів’ян, хоча на звитягу заслуговували обидві команди, адже гольових моментів було чимало. І за підсумкову нічию (1:1) гравці повинні нарікати на себе й свою погану реалізацію.

А в Івано-Франківську «Ревера-1908» з’ясовувала стосунки з «Пробоєм», який потужно стартував, але поступово пригальмував. Тут у гостей, лави яких захищає ціла група ексфутболістів першолігового «Прикарпаття», також була перевага в досвіді. Але господарям, серед яких було чимало юних виконавців, вдалося нейтралізувати найкращого бомбардира турніру Богдана Оринчака, і все закінчилося підписанням мирної угоди — 1:1.

Цим нічиїм у дербі найбільше зраділи футболісти «Полісся-2», які, розтрощивши другу клубну команду тернопільської «Ниви» — 4:1, стали одноосібними лідерами.

А в групі «Б» зміцнив своє чільне становище «Колос-2», який узяв гору над основним конкурентом — «Черніговом» (1:0). Ковалівці наприкінці  першого тайму залишилися в меншості, проте це не завадило їм після перерви схилити шальки терезів на свій бік. Після розіграшу стандартного  положення відзначився ветеран Сергій Басов.

І насамкінець — про протистояння аутсайдерів, «Ниви» та «Металіста 1925-2». Під завісу матчу попереду були харків’яни — 2:1, але подоляни не тільки вирівняли становище, а й у компенсований час здобули першу перемогу — 3:2. Вирішальний гол до свого активу записав граючий президент ФК Артур Загорулько.

Результати і турнірні таблиці

НОВИНИ ПО ТЕМІ
20.10.2024 16:43

Друга ліга. Оринчак долає гросмейстерський рубіж, а Харатін вчасно нагадує про себе

Відбулися поєдинки 11-го туру чемпіонату України серед команд другої л...

13.10.2024 17:45

Друга ліга. На звитягу «Куликова-Білки» було кому відповісти

Відбулися поєдинки 10-го туру чемпіонату України серед команд другої л...

29.09.2024 17:45

Друга ліга. Переможні серії «Колосу-2» та «Руху-2», характер «Пробою»

У другій лізі завершується перше коло, й уже визначилися команди, які...

23.09.2024 15:43

Друга ліга. Прискорення резервістів і гальма «Пробою»

Після не зовсім вдалого старту керівництво ФК «Скала 1911»...

Підписатися на новини