Вік-енд для легіонерів збірної України: важка травма та операція Маліновського й другий гол Довбика за «Рому»

Минулого вік-енду у складах своїх клубів на поле виходило шестеро з 12-ти легіонерів збірної України, яких Сергій Ребров запрошував на вересневі матчі Ліги націй-2024/2025.

У суботу, 21 вересня, у 5-му турі італійської Серії А «Дженоа» Руслана Маліновського (замінений через травму на 50-й хвилині) на чужому полі поступився «Венеції» (0:2). «Грифони» вже повідомили, що наш футболіст успішно переніс операцію й невдовзі розпочне реабілітацію.

У 5-му турі англійської Прем'єр-ліги «Борнмут» Іллі Забарного (повний матч) поступився на виїзді «Ліверпулю» (0:3).

У 7-му турі австрійської бундесліги ЛАСК Максима Таловєрова (вийшов на заміну на 56-й хвилині) удома переміг «Грацер» — 4:2.

У 5-му турі грецької Суперліги «Олімпіакос» Романа Яремчука (вийшов на заміну на 69-й хвилині) у гостях поступився «Арісу» з рахунком 1:2.

У неділю, 22 вересня, в італійській Серії А «Рома» Артема Довбика (повний матч) на своєму полі розбила «Удінезе» — 3:0. Нападник збірної України відзначився голом і результативною передачею, яку трохи згодом офіційний сайт турніру в нього відібрав, зваживши на те, що після дотику українця мяч зачепив руку захисника, а вже потім потрапив до Томазо Бальданці, який вразив ворота.

Зрештою, у понеділок, 23 вересня, у 6-му турі португальської Прімейри «Бенфіка» Анатолія Трубіна (повний матч) разгромила на виїзді «Боавішту» — 3:0.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
24.09.2024 20:47

Максим Таловєров допоміг ЛАСКу пробитися до 1/8 фіналу Кубку Австрії

У матчі 1/16 фіналу Кубку Австрії ЛАСК захисника збірної України Макси...

21.09.2024 20:34

Максим Таловєров допоміг своєму ЛАСКу здобути перемогу в матчі чемпіонату Австрії

У 7-му турі австрійської бундесліги ЛАСК захисника збірної України Мак...

20.09.2024 12:00

Вік-енд для легіонерів збірної України: домашні матчі чекають лише на Таловєрова, Сидорчука, Луніна та Довбика

Прийдешній ігровий клубний вік-енд для легіонерів збірної України, яки...

Підписатися на новини