Ліга націй-2024/2025. Чехія — Україна — 3:2 (текстова трансляція)

Сьогодні у Празі відбудеться другий матч збірної України у дивізіоні В Ліги націй-2024/2025. Гра проти команди Чехії розпочнеться о 21:45 за київським часом.

90+6 хв. Фінальний свисток арбітра! Україна програє неймовірний за інтригою виїзний матч Чехії, забивши на один м'яч менше за суперників. На жаль, команда Сергія Реброва завершує вересневі матчі Ліги націй з нулем в активі турнірних очок.

90+4 хв. Небезпечний момент України! Судаков відгукнувся на фланговий простріл Циганкова і пробив - шалений сейв воротаря на ближньому куті!

90+3 хв. Пошкодження отримує Маліновський, якому Лінгр в останню мить завадив виконати фірмовий дальній удар з лівої ноги!

90+2 хв. Україна виконує фінальний штурм чеських воріт!

90 хв. Арбітр компенсував 6 хвилин до основного часу другого тайму!

89 хв. Ще одна заміна в збірній Чехії: Крал замість Черва!

86 хв. Небезпечний момент України! Мудрик прорвався до штрафного чехів і скинув м'яча під удар Тимчику, але Олександру не вдалося завершити атаку результативним ударом - сейв кіпера!

85 хв. Піхальонок змінює Зінченка на кінцівку поєдинку!

84 хв. ГОЛ! УКРАЇНА! СУДАКОВ! Циганков на фланзі хитнув захисника і виконав ідеальну подачу на дальню стійку, де Георгій ударом головою відправив сферу у ціль!

82 хв. Жовта картка для Романа Яремчука. Пішов в емоційний стик Роман з одним з чеських футболістів.

81 хв. Заміни в складі збірних Чехії та України. На поле вийшли Кушей та Шик у господарів, а також Маліновський і Яремчук у гостей.

80 хв. Гол! Чехія забиває з пенальті! Соучек розводить м'яч та Трубіна по різних кутах!

78 хв. Арбітр призначає пенальті для збірної Чехії! Все-таки за руку Матвієнка у власному штрафному під час чеської атаки.

76 хв. Хорий влаштував перепалку з Матвієнком, апелюючи до арбітра щодо фолу Мудрика на ньому на лінії штрафного майданчика. Арбітр йде переглядати VAR на предмет можливого пенальті.

72 хв. Небезпечний момент України! Мудрик отримав розрізний пас від Зінченка, увійшов у штрафний і з гострого кута пробив повз дальню стійку!

70 хв. Судаков не встиг з'явитися на полі, як отримав попередження від арбітра!

69 хв. Подвійна заміна від Реброва! Циганков змінює Ярмоленка, а Судаков входить у гру замість Шапаренка!

68 хв. Зелений отримує попередження за фол проти Ярмоленка!

66 хв. Лінгр і Гложек виходять на заміни у складі збірної Чехії! Черни та Провод пішли відпочивати на лаву запасних.

64 хв. Небезпечний момент України! Ванат не влучає у площину воріт після подачі Мудрика зі штрафного на дальню стійку! Який шанс втрачає форвард збірної України!

63 хв. Соучек отримує жовту картку за грубий підкат проти Миколенка!

62 хв. Коварж вчасно зіграв на виході, нівелюючи загрозу під час українського кутового! Мудрик підходив м'яч і виконав повторний навіс, але чеський воротар випередив усіх польових гравців, забравши м'яча до рук.

60 хв. Українці добре рухаються в другому таймі, підтримуючи високий темп своїх атак на чеські ворота.

58 хв. Шапаренко не дістався верхового м'яча на дальній стійці після проникаючої подачі в штрафний від Мудрика.

56 хв. Тимчик хорошим пасом з флангу знайшов на вході до штрафного Ярмоленка, але м'яч після удару Андрія влучив у корпус Крейчі!

54 хв. Ще одну жовту картку заробляє Мудрик для опонентів - тепер від швидкості й дриблінга Михайла постраждав Черни!

51 хв. Крейчі вчасно блокує перспективний удар від Миколенка, який підібрав м'яча в штрафному чеської команди!

49 хв. Ще один гірчичник для чехів, тепер вже його отримує Вітик за фол проти Мудрика на фланзі.

48 хв. Перша жовта картка в матчі. Той самий Крейчі її отримує, і він буде дискваліфікований на наступну гру збірної Чехії.

47 хв. Крейчі опинився на газоні, отримавши пошкодження в боротьбі з Ванатом.

46 хв. Стартує другий тайм! Збірна України розігрує м'яч з центру поля.

45+2 хв. Перший тайм завершено! Команди видали результативну першу 45-хвилинку, але Чехії вдалося забити гол у роздягальню. Чекаємо на реакцію від команди Реброва після перерви!

Фото Віталія Клюєва

45+1 хв. Гол! Забиває Чехія! Атака господарів завершилася навісом, низкою рикошетів і підбором від Шулца, який чудовим ударом з другого дотику змусив Трубіна капітулювати!

45 хв. Арбітр компенсував 2 хвилини до основного часу першого тайму.

43 хв. Миколенко не зумів приборкати сферу після діагонального переведення від Ярмоленка, і це чергова прикра втрата м'яча синьо-жовтими.

41 хв. Провода в центрі поля з порушенням зустрів Степаненко. Штрафний для Чехії.

39 хв. Черни завдав дальнього удару з 25-ти метрів, але м'яч просвистів неподалік від дальньої стійки українських воріт!

Фото Віталія Клюєва

37 хв. ГОЛ! УКРАЇНА! ВАНАТ! Шапаренко м'яко навісив у штрафний, а Ванат виграв позиційну боротьбу в Зеленого і ударом головою відправив м'яча в сітку воріт!

35 хв. Небезпечний момент України! Забарний ударом головою спрямував м'яча у поперечину чеських воріт після подачі кутового від Мудрика!

33 хв. Зінченко зіграв у ногу Черву в захисті, і це небезпечний штрафний для збірної Чехії.

Фото: Дан Балашов

32 хв. М'яч перейшов під контроль збірної України. Атакують синьо-жовті, але поки без гольових моментів.

30 хв. Півгодини гри минуло. Все ще чекаємо на перший удар українців у площину воріт чеської збірної.

28 хв. Зінченко отримав передачу від партнера між лініями в атаку і спробував пробити, але м'яч влучив у чеського захисника.

26 хв. Ярмоленку дісталося в боротьбі з Хорим в центрі поля. Але Андрій одразу ж здіймається і готовий продовжувати матч.

23 хв. Ледве не вперше увімкнув на фланзі свою реактивну швидкість Мудрик, проте Михайлу не вистачило дещиці, аби наздогнати м'яча і продовжити українську атаку.

Фото Віталія Клюєва

21 хв. Гол! Забиває Чехія! Цоуфал виконав фланговий простріл, Шапаренко невдало вибив м'яча на суперника, і Шулц вдало відкрився під завершальний удар, відкривши рахунок у матчі!

19 хв. Чехи провели чергову комбінацію центром, спробувавши вивести на ударну позицію в штрафному Черни - Трубін вийшов першим на м'яч!

17 хв. Небезпечний момент Чехії! Пройшла атака Чехії лівим флангом, яку ударом першим дотиком завершував Провод - Трубін на місці!

14 хв. Чеська атака завершилася двома ударами від гравців у червоній формі, які були успішно заблоковані українськими захисниками. 

12 хв. Шулц завалив Мудрика під час чеської атаки. М'яч переходить до володіння підопічними Сергія Реброва.

Фото: Дан Балашов

9 хв. Небезпечний момент Чехії! Пройшла розрізна діагональ чехів на Зеленого, який підключився до атаки на дальній стійці, але Трубін завадив чеському футболісту завдати акцентованого удару по воротах!

8 хв. Небезпечний момент України! Матвієнко відгукнувся на навісну подачу Мудрика зі штрафного і ударом головою пробив трохи вище поперечини!

7 хв. Тимчик заробив штрафний на половині поля суперників. Українці починають потрохи вибігати на володіння господарів та шукати свої шанси.

5 хв. Ярмоленко віддав розрізний пас з флангу в штрафний на Ваната, але Владислав впав в результаті єдиноборства з Крейчі. Українці сигналізують арбітру про порушення та можливий пенальті, але гра продовжується.

3 хв. Чехи одразу почали завантажувати м'ячі у лінію атаки, українці ж також нав'язують боротьбу за кожен м'яч. Команди знайомляться одна з одною в дебюті гри.

1 хв. Матч розпочався! Чехи розігрують м'яч з центру поля!

Фото Віталія Клюєва

Пам'ятні командні фото команд з державними прапорами зроблені, і все готово до стартового свистка!

Гравці вітаються рукостисканнями перед початком матчу, а капітани команд Андрій Ярмоленко та Томаш Соучек беруть участь у передматчевій церемонії вибору м'яча та половини поля разом з шотландським арбітром Джоном Бітоном!

Лунають національні гімни України та Чехії!

Стадіон вже зустрічає учасників сьогоднішньої футбольної битви!

І Чехія, і Україна сьогодні потребують лише перемоги, адже в матчах першого туру обидві команди зазнали невдач у матчах з грузинами та албанцями відповідно. Нікуди відступати - обидва колективи битимуться лише за три очки!

Дуже непростий матч чекає на збірну України в Празі. Адже в останніх десяти домашніх поєдинках чехи програвали лише одного разу - португальцям у Лізі націй два роки тому. Яким буде результат футбольного протистояння Чехії та України?

Збірна України знову зіграє в чеській столиці - Празі. Але, на відміну від задушливих умов у грі з албанцями, на Eden Arena сьогодні пануватиме значно комфортніша футбольна погода з +16 на стовпчиках термометрів. Сподіваємося, ці кондиції сприятимуть швидкому та безкомпромісному футболу!

І знову магічна цифра 6! Сьогодні саме шоста міжнародна футбольна зустріч Чехії та України. Двічі вигравали українці, одного разу - чехи, а ще в двох випадках команди не виявили переможця. Попередній поєдинок цих команд завершився результативною нічиєю - 1:1.

Одразу 6 змін у старті зробив Сергій Ребров порівняно з матчем із Албанією триденної давнини. Наставник української збірної майже повністю змінив атаку: на флангах з перших хвилин діятимуть Ярмоленко та Мудрик, до Шапаренка в центрі доєднаються Зінченко та Степаненко, а шанс проявити себе на вістрі отримує Ванат!

Добрий вечір, шановні вболівальники! Сьогодні національна збірна команда України проведе свій другий вересневий матч у новому розіграші Ліги націй й зустрінеться в гостях із командою Чехії!

Стартовий склад збірної Чехії: 1. Матей Коварж, 6. Мартін Вітик, 7. Ладіслав Крейчі, 8. Ярослав Зелений, 5. Владімір Цоуфал, 22. Томаш Соучек (к), 12. Лукаш Черв, 14. Лукаш Провод, 17. Вацлав Черний, 15. Павел Шулц, 19. Томаш Хорий.

Запасні: 16. Адам Задражил, 23. Якуб Маркович, 2. Давід Зіма, 4. Робін Гранач, 9. Адам Гложек, 10. Патрік Шик, 11. Томаш Чванчара, 13. Васіл Кушей, 18. Лукаш Калвах, 20. Ондржей Лінгр, 21. Алекс Крал.

Стартовий склад збірної України: 12. Анатолій Трубін, 19. Олександр Тимчик, 22. Микола Матвієнко, 13. Ілля Забарний, 16. Віталій Миколенко, 10. Микола Шапаренко, 6. Тарас Степаненко, 17. Олександр Зінченко, 7. Андрій Ярмоленко (к), 20. Михайло Мудрик,  11. Владислав Ванат.

Запасні: 1. Георгій Бущан, 2. Юхим Конопля, 3. Валерій Бондар, 4. Максим Таловєров, 5. Владислав Кабаєв, 8. Руслан Маліновський, 9. Роман Яремчук, 14. Георгій Судаков, 15. Віктор Циганков, 18. Володимир Бражко, 21. Олександр Піхальонок, 23. Андрій Лунін.

Заявка збірної України на матч проти Чехії (за номерами)

1. Георгій Бущан, 2. Юхим Конопля, 3. Валерій Бондар, 4. Максим Таловєров, 5. Владислав Кабаєв, 6. Тарас Степаненко, 7. Андрій Ярмоленко, 8. Руслан Маліновський, 9. Роман Яремчук, 10. Микола Шапаренко, 11. Владислав Ванат, 12. Анатолій Трубін, 13. Ілля Забарний, 14. Георгій Судаков, 15. Віктор Циганков, 16. Віталій Миколенко, 17. Олександр Зінченко, 18. Володимир Бражко, 19. Олександр Тимчик, 20. Михайло Мудрик, 21. Олександр Піхальонок, 22. Микола Матвієнко, 23. Андрій Лунін.

Із тих футболістів, які зараз перебувають у Празі, до заявки не потрапив Сергій Сидорчук.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
10.09.2024 15:00

Ліга націй. Чехія — Україна: інформація щодо телетрансляції матчу

Сьогодні в Празі національна збірна України проведе матч Ліги націй-20...

10.09.2024 10:00

Чехія: представляємо суперника збірної України в другому матчі Ліги націй-2024/2025

Сьогодні, 10 вересня в Празі збірна України проведе матч Ліги націй-20...

07.09.2024 23:42

Ліга націй-2024/2025. Україна — Албанія — 1:2 (текстова трансляція)

Сьогодні у Празі відбудеться перший матч збірної України у дивізіоні В...

07.09.2024 20:54

Ліга націй-2024/2025. Збірна Грузії в нашій групі розгромила команду Чехії

Сьогодні в першому матчі в групі В1 Ліги націй-2024/2025 у Тбілісі зіг...

Підписатися на новини