Друга ліга. Перші втрати «Пробою» в групі «А», «Чернігів» знову очолив групу «Б»

У п’ятому турі «Ужгород» зумів зупинити «Пробій», який до цього виступав без втрат.

Ба більше, саме закарпатці відкрили рахунок, коли на 10-й хвилині відзначився Антоній Емере. Утім, це не вибило прикарпатців із колії, і вони ще до перерви вирівняли становище завдяки старанням Богдана Оринчака, для якого це був уже четвертий гол у поточній першості.

Не бракувало активності цьому досвідченому універсалу «Пробою» й у другому таймі, проте господарі щільно грали на підступах до свого штрафного майданчика й відстояли свої володіння, при цьому двічі схибивши біля чужих воріт. Відтак бойова нічия — 1:1.

У центральному поєдинку туру в групі «А» в Житомирі «Полісся-2» приймало «Скалу 1911», яка не приховує свого бажання підвищитися в класі. Поліщуки останнім часом тішили результативністю, але сьогодні найшла коса на камінь. Було зафіксовано нульову нічию, хоча гості із 73-ї хвилини грали в меншості. Такий підсумок більше влаштував конкурентів цих команд.

А в групі «Б» продовжує наступати на ті самі граблі вінницька «Нива». У попередньому турі подоляни в компенсований час двічі пропустили від «Колосу-2» й поступилися — 1:2, а вчора м’яч влетів у їхні ворота під завісу поєдинку із «Черніговом» — 0:1. Ця перемога дозволила «містянам» знову очолити турнірну таблицю.

Результати і турнірні таблиці

Підписатися на новини