У латвійській Ризі президент УАФ Андрій Шевченко підписав меморандум про співпрацю з ЛФФ та зустрівся з українськими дітьми

Президент Української асоціації футболу Андрій Шевченко на запрошення Латвійської футбольної федерації перебуває з офіційним візитом у цій дружній нам балтійській країні.

Окрім підписання меморандуму про співпрацю, очільник нашого футболу знайшов час зустрітися з маленькими українцями, які зараз вимушено перебувають у Латвії.

Фото lff.lv

Емоційна зустріч відбулася в ризькому спортивному комплексі Lidl Arena.

«Напрямок цього меморандуму — співпраця та допомога. Ми відправлятимемо наших дітей до Латвії на оздоровлення. Дітей, які будуть зібрані з областей, де зараз тривають бойові дії, — Харківської, Сумської, Донецької. Ми такі меморандуми підписали в багатьох країнах, це дуже важливий крок для того, щоб ми могли дати нашим дітям хоч якусь можливість переключитися з постійних терористичних атак та тривог на нормальне життя, — зазначив Андрій Шевченко. — Сьогодні футбол в Україні — це дуже важливий елемент життя нашого народу. Через футбол ми можемо надати дітям можливість займатися спортом. Наші військові теж уболівають, самі грають у футбол. Я думаю, що в житті взагалі всього світу футбол — це те, що об'єднує країни. Тому важливими є не лише політичні мости, а й спортивні, які ми зараз будуємо».

Фото lff.lv

Додамо, що сьогодні президент УАФ підтримуватиме з трибуни ризької арени LNK Sporta Parks молодіжну збірну України, яка в межах відбору Євро-2025 (U-21) зустрічатиметься з командою Сербії (початок гри — о 19:00 за київським часом).

Пряма трансляція поєдинку — на YouTube-каналі УАФ.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
24.08.2024 11:00

Привітання президента УАФ Андрія Шевченка з Днем Незалежності України

Президент УАФ Андрій Шевченко привітав усіх українців з Днем Незалежно...

23.08.2024 19:01

Андрій Шевченко відвідав Харків у День Державного прапора України та день міста

У День Державного прапора України президент Української асоціації футб...

11.08.2024 11:00

Президент УАФ Андрій Шевченко відвідав головний культурний і медійний хаб України на Олімпіаді-2024

В останній вікенд Олімпіади-2024 президент УАФ Андрій Шевченко відвіда...

Підписатися на новини