На Харківщині відбулися заходи в межах проєкту Асоціації аматорського футболу України, міжнародної організації Spirit of Soccer та Державного департаменту США

У Харківській області вже другий рік реалізується спільний проєкт Асоціації аматорського футболу України, міжнародної організації Spirit of Soccer та Державного департаменту США, що є однією з програм, спрямованих на зменшення можливих наслідків небезпечного та незаконного застосування військової зброї в цивільному середовищі.

Фото ХОАФ

Фото Зміївська МР

28 серпня тренери Харківської обласної асоціації футболу провели черговий фестиваль для юних футболістів міста Зміїв Чугуївського району, а 31 серпня — тренінг для вихованців ДЮСШ № 4 міста Харків.

Фото Зміївська МР

Діти отримали важливі знання з безпечної поведінки в умовах війни та закріпили інформацію в зрозумілій, звичній ігровій формі. Наставники вчили їх бути уважними, зосередженими, правильно реагувати на можливу небезпеку.

Фото Зміївська МР

Важливими такі тренування вважають і батьки юних спортсменів, які спостерігають за тренінгами. У Зміївській громаді тренери були вже не вперше, та з минулого року до міста приїхали переселенці із зони бойових дій, тож дітки потребують і фізичної, і психологічної адаптації.

Фото ХОАФ

Від організаторів проєкту юні футболісти отримали м'ячі, зошити з корисною інформацією та постери з відомими футболістами.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
09.09.2024 16:00

Програма розвитку шкільного футболу УАФ реалізується на Хмельниччині

На Хмельниччині реалізується програма розвитку шкільного футболу Украї...

03.09.2024 11:02

Тернопіль — у проєкті «Інклюзивні футбольні секції»

У Тернополі на базі місцевого навчально-реабілітаційного центру успішн...

31.08.2024 11:00

УАФ провела дебютний дитячий турнір «Кубок розвитку»

29—30 серпня в Києві на полях НТК ім. В. Баннікова Українська ас...

29.08.2024 12:00

Проєкт UEFA PLAYMAKERS успішно реалізовано у Житомирі

У Житомирі успішно реалізовано цьогорічний цикл проєкту UEFA PLAYMAKER...

Підписатися на новини