Перша ліга. Стартовий спурт «Агробізнесу» й приховане лідерство «Вікторії»

У першій лізі відбулися поєдинки 4-го туру. 

У жодному з проведених календарних матчів футболісти волочиського «Агробізнесу» не володіли ігровою перевагою, але це аж ніяк не завадило їм здобути чотири перемоги поспіль і впевнено очолювати турнірну таблицю в групі «А». У чому підопічним Олександра Чижевського не відмовиш, так це в непоступливості, вмінні грати за результатом. Ось і в черговому турі «Агробізнес» вийшов уперед в Івано-Франківську, скориставшись помилкою воротаря «Прикарпаття» Кучерука, а потім більше зосередився на обороні. Господарі мали кілька нагод врятуватися, проте схибили. Гості взяли гору — 1:0.

Поступово наближається до чільної групи «Буковина», яка поставила собі за мету підвищитися в класі. Але через незабивних нападників очки чернівецькій команді даються дуже важко. Ось і в домашньому протистоянні з тернопільською «Нивою» все вирішив один влучний удар Гончарука. Цікаво, що він вийшов на заміну замість травмованого Голуба й невдовзі скористався помилкою захисника гостей, який невдало вибив м’яч. Під завісу поєдинку футболісти «Ниви» опинилися в більшості, але буковинці вистояли. 1:0.

У групі «Б» є прихований лідер, який ще не втратив очок, натомість має в запасі два пропущені поєдинки. Ідеться про «Вікторію», яка свій черговий домашній матч, із «Кудрівкою», змушена була проводити в Києві. Завдяки більш збалансованому складу сумчани доволі впевнено перемогли — 2:0.

А ось лідер, «Полтава», досить неочікувано втратив дорогоцінні очки в Запоріжжі — 0:0.

Ніяк не запише до свого активу перемоги амбітний «Mеталіст 1925». Навіть поява біля керма відомого нідерландського фахівця Патріка ван Леувена поки що не принесла харків’янам дивідендів. Сьогодні вони розійшлися миром із ФК «ЮКСА» — 0:0 і знаходяться серед аутсайдерів.

Результати і турнірні таблиці

НОВИНИ ПО ТЕМІ
07.09.2024 20:18

Перша ліга. Заявка «Епіцентру», безвиграшна серія «Металіста 1925», фіаско «Хуста»

У 5-му турі першої ліги визначальними були кілька матчів, які на фініш...

26.08.2024 19:00

Перша ліга. Вагомі заявки подолян і «Полтави»

Після 3-го туру лідерство в групі «Б» першої ліги доволі н...

18.08.2024 15:32

Перша ліга. «Буковина», на відміну від «Металіста 1925», не врятувалася, а «Минай» не помітив «Прикарпаття»

У першій лізі відбулися поєдинки 2-го туру. На стартовому відрізку ком...

09.08.2024 18:24

Перша ліга. Важкий старт фаворитів, у трійці лідерів — представники Поділля

Стартовий тур у першоліговій першості не порадував результативністю: у...

Підписатися на новини