Комітетом з етики та чесної гри завершено службове розслідування за фактом можливого впливу (маніпулювання) на результат матчу 16-го туру VBET Української Премʼєр-Ліги сезону-2023/2024 «Минай» — «Динамо»

Комітетом з етики та чесної гри УАФ завершено службове розслідування за фактом можливого впливу (маніпулювання) на результат матчу 16-го туру VBET Української Премʼєр-Ліги сезону-2023/2024 «Минай» — «Динамо».

Як повідомлялося раніше, службою внутрішніх розслідувань протиправної поведінки учасників футбольних змагань превентивними заходами було попереджено вплив (маніпулювання) у зазначеному матчі.

У ході службового розслідування були опитані представники ФК «Минай» та представник третьої сторони, здійснено відрядження до ФК «Минай», зокрема проведено поліграфічні дослідження. Усі зібрані матеріали передано на розгляд до КДК УАФ. Також у ході розслідування комітетом виявлені нові факти порушення Кодексу етики та чесної гри, на підставі яких розпочато окреме службове розслідування щодо деяких футболістів ФК «Минай».

НОВИНИ ПО ТЕМІ
25.08.2024 11:00

Президент УАФ Андрій Шевченко провів нараду з керівництвом Харківської обласної асоціації футболу

23 серпня відбулася робоча нарада президента Української асоціації фут...

22.08.2024 14:00

«Відкриті уроки футболу» для гостей із Запорізької області

Черговий захід у межах проєкту «Відкриті уроки футболу» уж...

14.08.2024 17:00

В Ужгороді стартував традиційний турнір на честь Андрія Гаваші серед команд вікових категорій U-15 та U-17

13 серпня в Ужгороді було розпочато традиційний турнір на честь Андрія...

Підписатися на новини