Перша ліга. Вагомі заявки подолян і «Полтави»

Після 3-го туру лідерство в групі «Б» першої ліги доволі неочікувано захопила «Полтава», а не фаворит, «Металіст 1925». Підопічні Володимира Сисенка здобули другу перемогу поспіль, цього разу розгромивши «Діназ» — 3:0. Команду з Вишгорода, яку очолив відомий фахівець Олександр Рябоконь, продовжують переслідувати невдачі.

До речі, «містяни» могли забити й більше, але підвела реалізація. Та все ж після втрати лідерів, Максима Горжуя та Дмитра Копитова, які вирішили продовжити кар’єру в Польщі, їм знайшли гідну заміну, і командні дії полтавців справляють добре враження. Володимир Сисенко не приховує, що налаштовує підопічних на здобуття путівки до фінальної частини першолігової першості.

А в групі «А» наразі диктують умови подільські команди. Сьогодні «Агробізнес» здобув уже третю звитягу поспіль, цього разу над «Минаєм» — 2:1. Без втрат виступають і земляки з Кам’янця-Подільського, які забили аж п’ять м’ячів у ворота «Хуста», пропустивши лише два.

Нарешті відсвяткувала вікторію «Буковина», яка виявилася сильнішою за ще одного представника Хмельницької області — «Поділля». Чернівчани були швидшими й частіше створювали гольові моменти, але спромоглися тільки на один забитий м’яч — 1:0. Та й він — в активі центрального захисника Юрія Дудника. Саме через слабку гру нападників «Буковина» не справляє враження непереможної, хоча команда й заточена на підвищення в класі.

А по сусідству, у Тернополі, місцева «Нива» продовжує розтринькувати дорогоцінні очки. У матчі з «Металістом» господарі примудрилися, граючи в більшості, пропустити в компенсований час — 1:1.

Результати і турнірні таблиці

НОВИНИ ПО ТЕМІ
Підписатися на новини