Друга ліга. Прискорення «Пробою» та «Скали 1911» і стартове фіаско «Гірника-Спорту»

Відбулися поєдинки 3-го туру чемпіонату України серед команд другої ліги.

Як і передбачалося перед початком змагань, одним із претендентів на підвищення в класі буде «Скала 1911». Стрияни зберегли основних виконавців, доукомплектувалися, добре провели підготовчі збори й підійшли до нових випробовувань у всеозброєнні. Після двох перемог поспіль підопічні Михайла Басараба очолили турнірну таблицю в групі «А», скориставшись тим, що лідер, «Пробій», проводив свій поєдинок пізніше.

Хоча перемогу в Ужгороді стрияни здобули у важкій боротьбі. Досить сказати, що закріпили вони успіх лише на останніх хвилинах — 2:0.

Своєю чергою у футболістів «Пробою» сьогодні були всі шанси повернути собі перше місце — для цього їм треба було взяти гору в Самборі над тернопільською «Самбір-Нивою-2». Це підопічним Володимира Ковалюка вдалося. Уже в першому таймі вони забили двічі, зробивши вагому заявку на перемогу, а в другому оформили розгром суперника — 6:1.

А в групі «Б» попереду одразу три команди — «Чернігів», «Колос-2» та «Олександрія-2». Чернігівці здобули важливі три очки в Горішніх Плавнях. Сюжет поєдинку виявився дуже закрученим. Гості вийшли вперед у середині другого тайму, а невдовзі господарі опинилися в меншості. Проте це не вибило їх із колії, і на 83-й хвилині досвідчений Вадим Страшкевич зрівняв рахунок. Але останнє слово було за «містянами», які в компенсований час реалізували пенальті — 2:1.

Три поразки поспіль «Гірника-Спорту» — головна несподіванка друголігової першості.

Результати і турнірні таблиці

НОВИНИ ПО ТЕМІ
18.08.2024 17:01

Друга ліга. У дербі Львівщини сильнішою виявилася «Скала 1911», історичні голи дебютантів

Центральним у 2-му турі другої ліги було дербі Львівщини в Стриї, де &...

08.08.2024 19:23

Друга ліга. Гольова засуха в Самборі, Вінниці, Макарові, спалах результативності в Чернігові

Друголігова першість стартувала поєдинком «Самбір-Нива-2»...

21.07.2024 15:14

Друга ліга. Кадрові зміни у «Кремені», непоступливість вінницької «Ниви», міцні позиції «Скали 1911»

Суперництво в другій лізі стартує 4 серпня. На відміну від минулого се...

Підписатися на новини