Андрій Гурський: «Кортить зіграти з представником Прем’єр-ліги»

Аматори з Миколаєва, що на Львівщині, пробилися вже до третього попереднього етапу розіграшу Vbet Кубка України з футболу сезону-2024/2025.

Один із лідерів ФК «Миколаїв», Андрій Гурський, у коментарі офіційному сайту УАФ розповів, що допомогло «містянам» завдати поразки першоліговому «Металісту» (3:1):

— Якщо в першому раунді ми за грою взяли гору над «Агробізнесом», то звитяга над харків’янами далася важче. Гості в першому таймі були мобільнішими, частіше контролювали м’яч і заслужили на забитий гол.

У перерві в нашій роздягальні відбулася чоловіча розмова, головний тренер Віталій Шумський знайшов потрібні слова, і ми повірили, що ще не все втрачено. Допомогли в цей ключовий момент і вболівальники, які гнали нас уперед. Важливо було якомога швидше зрівняти рахунок. Нам це вдалося, а коли слобожани залишилися в меншості, то ми додали обертів, використовуючи всю ширину поля, і гості не витримали тиску, пропустивши двічі. «Миколаїв» здобув вольову перемогу — 3:1 та продовжує писати історію в кубковому розіграші.

Кого б ми хотіли в суперники в третьому раунді? За «Миколаїв» грають три футболісти з досвідом виступів серед команд майстрів, решта — перспективна молодь. Для неї важливо переконатися, чого вона насправді варта, у матчі з представником УПЛ. Тому кортить, аби «Миколаїв» помірявся силами з елітною командою.

Vbet Кубок України-2024/2025. Другий попередній етап: офіційні дані

Підписатися на новини