Vbet Кубок України-2024/2025: амбітні аматори не помітили ще одного представника першої ліги

Відбулися поєдинки другого попереднього етапу Vbet Кубку України сезону-2024/2025.

Виступ аматорського ФК «Миколаїв» зі Львівщини в поточному розіграші Vbet Кубка України засвідчив, що в цих змагань — свої закони. На стартовому етапі підопічні Віталія Шумського, який свого часу очолював елітний ФК «Львів», змусили зійти з дистанції першоліговий «Агробізнес», а вчора вже в наступному раунді така сама доля спіткала ще одного представника другого за рангом вітчизняного футбольного дивізіону — «Металіст».

Хоча спочатку ніщо не віщувало такого завершення. Гості володіли ініціативою й заслужено вийшли вперед. Проте після перерви ситуація на полі кардинально змінилася. Варто було «містянам» вирівняти становище, як невдовзі гості опинилися в меншості, і в домінуванні миколаївців уже не було сумнівів. Господарі майстерно скористалися більшістю, зосередившись на флангових атаках, і довели справу до вольової перемоги — 3:1.

Ніхто не хотів поступатися й у поєдинках сьогоднішньої кубкової програми. Футболісти з ФК «Пробій» лише в серії післяматчевих пенальті вирвали перемогу в «Куликова», хоча вели по ходу гри з рахунком 2:0, а «Металіст 1925» таки дотиснув у компенсований час «Полтаву» — 5:3.

За честь гостей постояли «Вікторія», «Буковина» та «ЮКСА», які з однаковим рахунком 1:0 перемогли відповідно в Чернігові, Івано-Франківську та Хмельницькому.

Більш результативним виявився поєдинок у Моршині, де «Скала 1911» приймала першоліговий «Минай». Гості в дебюті змусили капітулювати воротаря господарів, але ті ще до перерви вирівняли становище. Утім, це не вибило з колії закарпатців, і в другому таймі вони спочатку знову вийшли вперед, а під завісу гри відзначилися втретє. Дубль оформив Єгор Гунічев.

Vbet Кубок України-2024/2025. Другий попередній етап: офіційні дані

НОВИНИ ПО ТЕМІ
13.08.2024 10:00

Володимир Ковалюк: «Зробили гарний подарунок до 100-річного ювілею клубу»

Головний тренер городенківського «Пробою» Володимир Ковалю...

05.08.2024 16:23

Vbet Кубок України-2024/2025. Відбулося жеребкування другого попереднього етапу турніру

Сьогодні в Будинку футболу відбулося жеребкування другого попереднього...

03.08.2024 20:35

Vbet Кубок України-2024/2025: парагвайський легіонер робить почин, а Поділля ледь не втрачає всіх представників

Бажання взяти участь у першому попередньому етапі розіграшу Vbet Кубка...

Підписатися на новини