Проєкт UEFA PLAYMAKERS працює в Коростені

Коростень, що на Житомирщині, став одним із центрів проєкту UEFA PLAYMAKERS, який впроваджують Українська асоціація футболу разом із Житомирською обласною асоціацією футболу.

Заняття на базі місцевої школи № 5 проводить подружня пара тренерів Ігор та Олена Охрімчуки, які зустрілися саме завдяки цьому проєкту.

Фото ЖОАФ

«Програма UEFA PLAYMAKERS не тільки дала мені поштовх у професійному плані, бо вона є дійсно інноваційною, але й вплинула на моє життя: ми об’єдналися разом із колегою, другою тренеркою, Оленою, у прагненні зробити для дівчат якнайцікавіші сесії, а згодом вирішили й об’єднати наші долі у шлюбі. Ми дуже раді, що все вийшло саме так. Зараз триває війна, але ми продовжуємо нашу програму й хочемо робити все якнайкраще для наших маленьких дівчаток-плеймейкерок, бо бачимо, що наші заняття дають їм таку потрібну зараз психологічну підтримку», — зауважив Ігор Охрімчук.

Фото ЖОАФ

«Раніше нам здавалося, що дівчинка й футбол — це зовсім несумісно, і дівчатка зазвичай люблять займатися іншими видами спорту, — каже мама маленької учасниці Майї Р. — Але завдяки програмі UEFA PLAYMAKERS, яка забезпечила веселий та безпечний початок занять футболом у супроводі розповідей Діснея, наша донечка полюбила футбол. У ході занять вона знайшла нових друзів, набула навичок гри у футбол. Після тренувань дитина завжди задоволена та активна. Кожне наступне тренування не схоже на попереднє. Приємним бонусом після занять є перегляди мультфільмів студії Дісней. Дякуємо нашим тренерам за індивідуальний підхід до кожної дитини, за прищеплену любов до футболу та за високий професіоналізм».

Цілі програми UEFA PLAYMAKERS, яка впроваджується Українською асоціацією футболу:

  • ознайомити дівчат із футболом, створивши для них середовище, у фокусі якого — розваги, друзі та футбол;
  • впровадити новий індивідуальний тренерський підхід, який використовує уяву (натхненну історіями та персонажами Діснея) як інструмент для тренування та набуття навичок гри у футбол;
  • вдосконалити життєві навички дівчаток, основні навички руху та навчити основам футболу, щоб виховати прихильність до футболу на все життя.
НОВИНИ ПО ТЕМІ
21.07.2024 14:00

«Інклюзивні футбольні секції» у Хмельницькому

У Хмельницькому проєкт «Інклюзивні футбольні секції» Украї...

18.07.2024 17:00

Проєкт UEFA PLAYMAKERS успішно працює в рожищенській ДЮСШ на Волині

Центр проєкту UEFA PLAYMAKERS, який впроваджують Українська асоціація...

12.07.2024 17:42

Європейські студентські ігри-2024: українські команди розпочали свою боротьбу на турнірі

Змагання Європейських студентських ігор-2024 проводяться в угорських Д...

12.07.2024 14:00

Команда українських біженців узяла участь у мінітурнірі в Італії

Команда українських біженців узяла участь у мінітурнірі, організованом...

Підписатися на новини