Євро-2024. Україна — Бельгія — 0:0 (текстова трансляція)

Сьогодні у Штутгарті відбудеться третій матч збірної України у груповому турнірі Євро-2024. Гра проти команди Бельгії розпочнеться о 19:00 за київським часом.

90+4 хв. Фінальний свисток арбітра! Україна грає внічию з Бельгією з рахунком 0:0 і займає четверте місце в групі E чемпіонату Європи 2024 року.

90+1 хв. Небезпечний момент України! Судаков взяв гру на себе, пройшов центром до штрафного після пасу від Маліновського і пробив до рук Кастелса!

90 хв. Опенда виходить на поле замість Лукаку в бельгійців. А арбітр компенсував 4 хвилини до основного часу другого тайму.

86 хв. Маліновський гарматним ударом після скидки Довбика ледве не вимкнув Кастаня! 

Фото Андрія Ющака

83 хв. Небезпечний момент України! Маліновський прямим ударом з кутового ледве не вражає ворота збірної Бельгії! В останню мить зреагував на ближній стійці Кастелс!

81 хв. Ребров кидає в бій Ярмоленка замість Сватка!

79 хв. Небезпечний момент України! Судаков сміливо пройшов по центру, віддав пас на Довбика, а Артем ударом з правої пробив у метрі від ближньої стійки!

77 хв. Бакайоко змінює Доку у складі збірної Бельгії.

76 хв. Доку підхопив м'яча на фланзі і навіть не встиг виконати ривок, як отримав чистий підкат від Степаненка!

73 хв. Небезпечний момент Бельгії! Карраско зігрався коротко з Лукаку і потужно пробив по воротах - Трубін зреагував!

70 хв. Шапаренко, Яремчук та Бражко йдуть з поля, а на заміни в синьо-жовтих виходять Степаненко, Ванат і Маліновський!

69 хв. Довбик смикнув за футболку Онана і отримує жовту картку за зрив атаку збірної Бельгії.

Фото Андрія Ющака

65 хв. Небезпечний момент Бельгії! Перехоплення в центрі поля бельгійців призвело до ривку Лукаку і удару від Ромелу - Трубін на місці!

62 хв. Мангаля і Карраско виходять на поле замість Троссара і Тілеманса у складі збірної Бельгії.

59 хв. Шапаренко пасом з центрального кола намагався кинути в контратакувальний ривок Довбика - положення поза грою.

57 хв. Перша заміна від Сергія Реброва: Зінченко виходить на поле замість Миколенка. Схоже на рецидив пошкодження нашого лівого захисника.

55 хв. Миколенко зорієнтувався в ситуації, вибивши м'яч на кутовий після комбінації Кастаня та Де Брюйне.

52 хв. Доку знайшов простір для атаки лівим флангом, віддав передачу в центр на Лукаку, і там цей епізод впевнено прочитав Сваток, вибивши сферу подалі в аут.

50 хв. Доку в атаці шукав передачею Де Брюйне і при цьому наступив на ногу Шапаренку, порушивши правила.

48 хв. Бельгія починає з позиційних атак, але українці, як і в першому таймі, діють на власній половині максимально надійно та прагматично.

Фото Андрія Ющака

46 хв. Розпочинається друга половини зустрічі України та Бельгії! Синьо-жовті розіграли м'яч з центру поля.

45+2 хв. Перший тайм завершений! Нульова нічия, яка поки абсолютно не влаштовує збірну України, зважаючи на нічийний рахунок у грі Румунії та Словаччини!

45 хв. Небезпечний момент Бельгії! Трубін зреагував на удар Де Брюйне у ближній кут!

44 хв. Небезпечний момент України! Судаков ударом зі штрафного влучив у площину воріт, але на місці польоту м'яча опинився воротар збірної Бельгії! Перед цим жовту картку в матчі отримав бельгієць Фас за фол проти Яремчука.

42 хв. Небезпечний момент України! Вертикальна триходівка знайшла Яремчука на ударній позиції, ось тільки Роман вирішив віддати передачу під удар Довбику, який на цей маневр не встиг!

Фото Андрія Ющака

39 хв. Онана порушив правила проти Судакова, і потрібна допомога медиків Георгію.

37 хв. Румунія зрівнює рахунок з пенальті завдяки успішному удару від Маріна - 1:1 у паралельній грі.

35 хв. Небезпечний момент України! Динамічна атака збірної України завершилася прострілом з флангу Миколенка і ударом Судакова - сейв від Кастелса!

33 хв. Небезпечний момент Бельгії! Де Брюйне прямим ударом зі штрафного спробував упіймати зненацька Трубіна, але, на щастя, не влучив у площину капітан бельгійців.

30 хв. Півгодини гри минуло. Дуже обережна гра від обох команд. Рівний футбол, в якому поки мало місця для ризиків

27 хв. Україна провела реактивну вертикальну контратаку! Довбик зачепився за м'яч в атаці, не знайшов моменту для удару, відкотив його на Судакова, але удар у Георгія відверто не вийшов.

Фото Андрія Ющака

25 хв. Тим часом, Словаччина забила гол Румунії і веде в рахунку 1:0. Ондрей Дуда відкриває рахунок у поєдинку.

23 хв. Забарний перервав навісну подачу Кастаня на Лукаку, вибивши м'яч головою подалі від потенційної небезпеки.

21 хв. Українці перехопили м'яч на чужій половині поля, Яремчук і Довбик побігли в швидий прорив, але удар Артема з лівої ноги пройшов повз ворота!

20 хв. Небезпечний момент України! Кастелс зреагував на спробу дальнього удару від Яремчука!

18 хв. Миколенко прийняв м'яч на фланзі, спробував вертикальним пасом знайти в атаці Яремчука, але Роман не дістався до м'яча і ще й порушив правила проти захисника.

16 хв. Повільний і тактичний футбол наразі спостерігаємо в Штутгарті. Українці успішно накривають бельгійців і при цьому не розкривають свої тили.

14 хв. Відбулася серія кутових від Бельгії, але українці дали раду в захисті під час стандартних положень суперників.

12 хв. Доку змістився з флангу в центр, намагався віддати вперед на Де Брюйне, але надійно в обороні вигризають м'яч синьо-жовті.

Фото Андрія Ющака

9 хв. Матвієнко відпрацьовує на фланзі проти Троссара, вибиваючи м'яча в аут. Українці намагаються активно тиснути на своїх суперників, не даючи їм часу й простору для гри з м'ячем.

7 хв. Небезпечний момент Бельгії! Де Брюйне віддав пас під удар Лукаку, одразу два українських захисники супроводжували бельгійського форварда, однак Ромелу зумів завдати несильного удару, з яким впорався Трубін!

6 хв. Тілеманс віддав вертикальний пас в позиційній атаці на Лукаку, проте Сваток чітко зіграв проти свого опонента, а м'яч пішов за межі поля на удар від воріт.

4 хв. Судаков та Миколенко перехопили м'яч в атаці, проте простріл Віталія у штрафний знайшов лише руки Кастелса!

3 хв. Українці першими провели атаку на ворота бельгійців. І також зазначаємо, що синьо-жовті високо пресингують бельгійців під час позиційного розіграшу м'яча.

1 хв. Матч розпочинається! Збірна Бельгії розігрує м'яч з центру поля!

Гравці обох команд вітаються перед початком зустрічі, а капітани команд, Микола Матвієнко і Кевін Де Брюйне, беруть участь в передматчевій церемонії розіграшу м'яча та половини поля з арбітром Ентоні Тейлором.

Фото Андрія Ющака

Лунають державні гімни Бельгії та України!

Збірні України та Бельгії виходять на футбольне поле "Штутгарт Арени" на вирішальну битву за плей-оф!

Ніколи в історії чемпіонатів Європи усі команди не мали тотальну рівність очок перед заключним туром групового турніру. Україна потрапила в унікальну групу, і тут аж до фінальних миттєвостей буде точитися боротьба за перемогу між усіма її учасниками!

В оновленому 20 червня рейтингу ФІФА наш сьогоднішній суперник, команда Бельгії, посідає третє місце. Збірна України — 24-та. Буде складно, але в футболі немає нічого неможливого!

Сьогоднішній матч збірна України проведе в жовтому комплекті форми. Бельгійська команда зіграє в блакитному.

Сьогодні на трибунах стадіону в Штутгарті очікується аншлаг — 54 000 глядачів, серед яких синьо-жовту команду на українських секторах підтримуватимуть майже 12 тисяч вболівальників.

Півгодини залишається до стартового свистка англійського рефері Ентоні Тейлора, а наразі збірні України та Бельгії проводять передматчеву розминку на "Арені Штутгарт" перед початком поєдинку, в якому обидві команди прагнутимуть перемогти!

На "Арені Штутгарт" збірна України зіграє вперше, а ось для тренера бельгійців Доменіко Тедеско ця арена є знаковим місцем, адже він кілька років працював тренером молодіжної команди в академії "Штутгарта".

Зустріч України та Бельгії на Євро-2024 - перша в історії протистоянь цих команд!

Стартовий склад українців проти Бельгії не обійшовся без сюрпризів! Врешті свої перші хвилини на Євро проведе захисник Віталій Миколенко, на вістрі атаки діятиме пара форвардів Артем Довбик та Роман Яремчук, а поза заявкою опинився вінгер Михайло Мудрик, який діяв із перших хвилини в поєдинках з румунами та словаками. Сергій Ребров обрав формацію 5-3-2 на вирішальну битву зі збірною Бельгії!

Добрий вечір, шановні вболівальники! Сьогодні - вирішальний ігровий день для збірної України на чемпіонаті Європи 2024 року! На синьо-жовтих чекає протистояння третього туру групового етапу із командою Бельгії!

Стартовий склад збірної України: 12. Анатолій Трубін, 16. Віталій Миколенко, 22. Микола Матвієнко (к), 3. Олександр Сваток, 13. Ілля Забарний, 24. Олександр Тимчик, 18. Володимир Бражко, 14. Георгій Судаков, 19. Микола Шапаренко, 11. Артем Довбик, 9. Роман Яремчук.

Запасні: 1. Георгій Бущан, 2. Юхим Конопля, 4. Максим Таловєров, 5. Сергій Сидорчук, 6. Тарас Степаненко, 7. Андрій Ярмоленко, 8. Руслан Маліновський, 17. Олександр Зінченко, 20. Олександр Зубков, 21. Валерій Бондар, 23. Андрій Лунін, 25. Владислав Ванат, 26. Богдан Михайліченко.

Стартовий склад збірної Бельгії: 1. Кун Кастелс, 21. Тімоті Кастань, 3. Артюр Теат, 4. Ваут Фас, 5. Ян Вертонген, 8. Юрі Тілеманс, 24. Амаду Онана, 7. Кевін Де Брюйне, 9. Леандро Троссар, 10. Ромелу Лукаку, 22. Жеремі Доку

Запасні: 2. Зено Дебаст, 11. Яннік Карраско, 12. Томас Камінський, 13. Матс Селс, 16. Астер Вранкс, 17. Шарль Де Кателаре, 18. Орель Мангаля, 19. Йохан Бакайоко, 20. Лоїс Опенда, 23. Артур Вермерен, 25. Максім Де Кюйпер

Заявка збірної України на матч із Бельгією (за номерами)

1. Георгій Бущан, 2. Юхим Конопля, 3. Олександр Сваток, 4. Максим Таловєров, 5. Сергій Сидорчук, 6. Тарас Степаненко, 7. Андрій Ярмоленко, 8. Руслан Маліновський, 9. Роман Яремчук, 10. Михайло Мудрик, 11. Артем Довбик, 12. Анатолій Трубін, 13. Ілля Забарний, 14. Георгій Судаков, 15. Віктор Циганков, 16. Віталій Миколенко, 17. Олександр Зінченко, 18. Володимир Бражко, 19. Микола Шапаренко, 20. Олександр Зубков, 21. Валерій Бондар, 22. Микола Матвієнко, 23. Андрій Лунін, 24. Олександр Тимчик, 25. Владислав Ванат, 26. Богдан Михайліченко.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
05.08.2024 17:02

Сергій Ребров та Унаї Мельгоса взяли участь у пресконференції в Будинку футболу

У понеділок, 5 серпня, у Будинку футболу відбулася пресконференція гол...

14.07.2024 23:59

Фінальний турнір Євро-2024: календар, табло, регламент

Чемпіонат Європи 2024 року проходив у Німеччині із 14 червня до 14 лип...

14.07.2024 23:58

Євро-2024. Переможцем турніру стала команда Іспанії

Сьогодні в Берліні на «Олімпіаштадіон» у фінальному матчі...

01.07.2024 14:02

Суперник України в Лізі націй. Збірна Грузії на Євро-2024

Суперник збірної України в Лізі націй сезону-2024/2025, команда Грузії...

Підписатися на новини