Євро-2024. Словаччина — Україна — 1:2 (текстова трансляція)

Сьогодні у Дюссельдорфі відбудеться другий матч збірної України у груповому турнірі Євро-2024. Гра проти команди Словаччини розпочнеться о 16:00 за київським часом.

90+5 хв. Фінальний свисток арбітра! Україна здобуває вольову перемогу над командою Словаччини і перші три очки до своєї скарбнички на Євро-2024!

90+1 хв. Таловєров виходить на поле у складі збірної України замість Шапаренка!

88 хв. Українці впевнено обороняються під час словацьких атак. На нас чекають гарячі хвилини наостанок гри!

85 хв. Ще дві заміни від Реброва! На останні хвилини матчу виходять Сидорчук та Маліновський!

84 хв. Яремчук агресивно підкотився проти Куцки і заробив жовту карту.

83 хв. Тепер вже Словаччина активізувалася після пропущеного голу, проте українці впевнено тримують позиційну оборону.

Фото Андрія Ющака

80 хв. ГОЛ! УКРАЇНА! ЯРЕМЧУК! Передача Шапаренка з флангу на забігання Яремчуку завершилося тим, що Роман покотив м'яч повз Дубравку, який не встиг на перехоплення м'яча!

77 хв. Суслову дісталося в боротьбі з Шапаренком. А Україна провела перспективну атаку, яку ударом завершував Судаков, але м'яч зрикошетив від гравця словацької команди.

74 хв. Небезпечний момент України! Яремчук та Мудрик вибішли у швидку контратаку, Роман віддав пас під удар Михайлу, проте голкіпер виконав сейв на ближньому куті!

73 хв. Словацькі захисники впоралися з фланговим прострілом від Тимчика під час чергової української атаки.

Фото Андрія Ющака

70 хв. Зубков опинився в офсайді, виконавши ривок і відгукнувшись на фланзі на довгу передачу від Матвієнка!

68 хв. Дві заміни проводить словацька команда: Суслов змінює Гарасліна, а Оберт - Ганцко!

67 хв. А тепер подвійна заміна від Реброва! Яремчук змінює Довбика, а Зубков - Ярмоленка!

65 хв. Все-таки продовжує матч Ганцко. А підопічні Реброва на куражі продовжують атакувати словацькі володіння!

62 хв. Пошкодження отримав Ганцко, і, схоже, словацький захисник не зможе продовжити цю зустріч.

60 хв. Дві заміни від Кальцоне! Дуда йде з поле, виходить Бенеш! Також йде відпочивати Боженик, у гру входить Стрелец!

57 хв. Куцка агресивно зустрів Шапаренка в центральному колі. Боляче автору забитого голу, але продовжує півзахисник цей поєдинок.

Фото Андрія Ющака

54 хв. ГОЛ! УКРАЇНА! ШАПАРЕНКО! Атака збірної України другим темпом завершилася прострілом Зінченка з лівого флангу і чітким ударом Шапаренка, після якого м'яч затріпотів у сітці воріт!

51 хв. Довбику не вдалося добре пробити головою після навісної подачі з флангу від Мудрика! Словаки вибивають м'яч в аут.

Фото Андрія Ющака

50 хв. І знову неспішний початок тайму від обох команд. Словаки намагаються атакувати правим флангом, українці відповідають динамічними розіграшами через центр.

47 хв. Болісне зіткнення головами Зінченка і Пекарика після розіграшу м'яча з центру поля і верхової подача на лівий фланг атаки.

46 хв. Стартує друга половина зустрічі Словаччина - Україна! Ці 45 хвилин є вирішальними для синьо-жовтих у контексті всього турніру! Потрібно обов'язково забивати і набирати залікові бали!

45+1 хв. Кінець першого тайму! Словаччина була агресивнішою на початку гри і зуміла забити. Українці непогано зреагували на пропущений м'яч, проте забити гол у відповідь синьо-жовтим поки не вдалося.

45 хв. Арбітр компенсував 1 хвилину до основного часу першого тайму.

Фото Андрія Ющака

44 хв. Небезпечний момент Словаччини! Швидке перехоплення від суперників завершилося дальнім пострілом Гарасліна і чудовою реакцією від Трубіна!

43 хв. Небезпечний момент України! Дубравка здійснив сейв на ближньому куті після удару Зінченка зі стандарту!

42 хв. Ярмоленко технічно розібрався з Ганцко і впав на газон. Небезпечний штрафний для команди Реброва!

40 хв. Чергова атака збірної України завершилася подачею Зінченка з флангу у штрафний, але словаки виграли верхову боротьбу за м'яч і нівелювали чергову загрозу своїм воротам.

38 хв. Подача від Ярмоленка на дальній стійці не знайшла нікого з гравців синьо-жовтих у позиційній атаці.

36 хв. Небезпечний момент України! Дубравка вчасно зблизився з Мудриком і не дав можливості Михайлу на швидкості завдати вирішального удару по воротах словаків!

34 хв. Небезпечний момент України! Спочатку Ярмоленко не зумів забити після дотепного пасу п'ятою від Довбика, а опісля Тимчик сильним ударом струсонув стійку словацьких воріт!

33 хв. 59% - 41% і 4:1 по ударах в площину воріт на користь Словаччини на цей момент.

32 хв. Фол в атаці у Словаччини під час подачі кутового. Постраждав Тимчик, тож м'яч переходить до володіння синьо-жовтими.

Фото Андрія Ющака

29 хв. Розіграш українцями кутового завершився сильним ударом в частокіл ніг від Мудрика і спробою добивання від Ярмоленка повз ворота!

28 хв. Мудрик віддав загострюючий пас вперед на Довбика, Артем обіграв Шкриняра, але Пекарик вчасно підстрахував захисника, і буде лише кутовий!

27 хв. І знову черговий провал на правому фланзі захисту збірної України, де Гараслін почуває себе повним господарем і технічними рухами залишає ні з чим своїх опонентів. Добре, що гостям вдалося відбитися цього разу.

25 хв. Тимчик програв боротьбу Гарасліну на фланзі, послідувала подача до наших володінь, але Зінченко скинув сферу до рук Трубіну.

22 хв. Мудрик відправив м'яча в небо під час швидкісної української атаки центром і після авантюрного дальнього удару від Михайла.

20 хв. Словацькі сектори на "Дюссельдорф Арені" святкують так, неначе господарі вже виграли цей поєдинок! Але грати ще залишається 70 хвилин!

18 хв. Гол! Словаччина забиває! Шранц ударом головою на дальній стійці змушує українців капітулювати. А все почалося з вкидання з-за бокової і програної Зінченком позиції.

17 хв. Небезпечний момент Словаччини! Трубін тягне удар Ганцко зі штрафного на дальній стійці!

16 хв. Лоботка заробив небезпечний штрафний на вході до наших володінь! Бражко сфолив проти словацького футболіста.

Фото Андрія Ющака

14 хв. Небезпечний момент України! Перший удар в площину воріт від Бражка, якому дає раду воротар! А перед цим українці провели швидку вертикальну атаку, проте простріл від Ярмоленка в штрафному не знайшов ногу Довбика для фінального завершення!

12 хв. Дуда завдав дальнього удару повз ближню стійку українських воріт.

10 хв. Небезпечний момент Словаччини! Гараслін хитнув одразу двох захисників збірної України і пробив по воротах української команди - Трубін на місці! І одразу ж наш воротар здійснив ще один сейв на дальній стійці, не давши Шранцу відкрити рахунок в матчі!

9 хв. Словакія грає першим номером зі старту поєдинку. Українці більше захищаються і намагаються швидко переходити з оборони в атаку.

8 хв. Гараслін обіграв Тимчика на фланзі і виконав подачу в штрафний, де Трубін спокійно забрав м'яча до рук.

6 хв. Фол в атаці від Довбика в боротьбі із захисником збірної Словаччини.

5 хв. Тепер вже Україна відповідає своїм офсайдом: Ярмоленко опинився вище всіх захисників під час довгої передачі від Матвієнка.

4 хв. Невдалий короткий розіграш у словаків в атаці, що призвів до офсайду у Шранца.

3 хв. Ярмоленко підкотився на фланзі під Гарасліна, демонструючи, що українці сьогодні боротимуться за кожен м'яч на футбольному полі.

2 хв. Неспішний старт гри. Словаки провели першу атаку, а тепер українці починають вже свою від власних воріт.

1 хв. Матч розпочинається! Збірна Словаччини розігрує м'яч з центру поля.

Хвилина мовчання для вшанування пам'яті відомого функціонера УЄФА Герхарда Айгнера.

Гравці вітаються та тиснуть один одному руки, а капітани команд вже поспішають до арбітра зустрічі - англійця Майкла Олівера!

Лунають державні гімни України та Словаччини!

Стартові склади збірних Словаччини та України виходять з підтрибунного приміщення на поле під овації вболівальників!

Розпочинається церемонія відкриття матчу Словаччина - Україна на «Дюссельдорф-Арені»!

Майже 43 тисячі вболівальників на «Дюссельдорф-Арені» вже очікують на появу команд на футбольному полі!

В оновленому рейтингу наш сьогоднішній суперник, команда Словаччини, посідає 45-те місце. Збірна України — 24-та.

Передматчева розминка - в самому розпалі! Нагадаємо, що українці вийдуть на гру зі словаками в жовтому комплекті ігрової форми, наші ж суперники зіграють в синіх кольорах!

Добрий день, шановні вболівальники! Сьогодні збірна України проведе свій другий матч в межах групового турніру Євро-2024. Суперником синьо-жовтих буде команда Словаччини!

3 перемоги, 3 нічиї і 2 поразки - ось такий наробок збірної України в очному протистоянні з командою Словаччини. Годі й казати, наскільки важливим є сьогоднішній поєдинок для синьо-жовтих, щоб претендувати на вихід з групи континентальної першості!

Франческо Кальцоне виставляє на матч зі збірною України ідентичний склад до того, що здобув історичну перемогу в першій грі Євро-2024 над бельгійцями. В української команди же вистачає змін після фіаско від румунів: з перших хвилини гратимуть Анатолій Трубін, Олександр Тимчик, Андрій Ярмоленко та Володимир Бражко!

Стартовий склад збірної Словаччини: 1. Мартін Дубравка, 2. Петер Пекарик, 3. Деніс Вавро, 14. Малін Шкріняр (к), 16. Давід Ганцко, 19. Юрай Куцка, 22. Станіслав Лоботка, 8. Ондрей Дуда, 26. Іван Шранц, 9. Роберт Боженик, 17. Лукаш Гараслін

Запасні: 12. Марек Родак, 23. Генріх Равас, 6. Норберт Дьйомбер, 15. Вернон Де Марко, 25. Себастьян Коша, 4. Адам Оберт, 5. Томаш Ріго, 7. Томаш Суслов, 11. Ласло Бенеш, 13. Патрік Грошовський, 21. Матуш Беро, 10. Любомір Тупта, 18. Давід Стрелец, 20. Давід Дюріш, 24. Лео Сауер

Стартовий склад збірної України: 12. Анатолій Трубін, 17. Олександр Зінченко, 22. Микола Матвієнко, 13. Ілля Забарний, 24. Олександр Тимчик, 18. Володимир Бражко, 19. Микола Шапаренко, 14. Георгій Судаков, 10. Михайло Мудрик, 7. Андрій Ярмоленко (к), 11. Артем Довбик.

Запасні: 1. Георгій Бущан, 2. Юхим Конопля, 3. Олександр Сваток, 4. Максим Таловєров, 5. Сергій Сидорчук, 6. Тарас Степаненко, 8. Руслан Маліновський, 9. Роман Яремчук, 15. Віктор Циганков, 16. Віталій Миколенко, 20. Олександр Зубков, 21. Валерій Бондар, 23. Андрій Лунін, 25. Владислав Ванат, 26. Богдан Михайліченко.

Заявка збірної України на матч зі Словаччиною (за номерами)

1. Георгій Бущан, 2. Юхим Конопля, 3. Олександр Сваток, 4. Максим Таловєров, 5. Сергій Сидорчук, 6. Тарас Степаненко, 7. Андрій Ярмоленко, 8. Руслан Маліновський, 9. Роман Яремчук, 10. Михайло Мудрик, 11. Артем Довбик, 12. Анатолій Трубін, 13. Ілля Забарний, 14. Георгій Судаков, 15. Віктор Циганков, 16. Віталій Миколенко, 17. Олександр Зінченко, 18. Володимир Бражко, 19. Микола Шапаренко, 20. Олександр Зубков, 21. Валерій Бондар, 22. Микола Матвієнко, 23. Андрій Лунін, 24. Олександр Тимчик, 25. Владислав Ванат, 26. Богдан Михайліченко.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
30.06.2024 00:24

Фінальний турнір Євро-2024: календар, табло, регламент

Чемпіонат Європи 2024 року проходить в Німеччині із 14 червня до 14 ли...

29.06.2024 12:00

Анатолій Трубін: «Дякую всім за підтримку. Готуватимемося та працюватимемо далі»

Воротар збірної України, володар призу «Лев матчу» в поєди...

28.06.2024 10:00

Євро-2024: підсумки виступу національної збірної України у фінальному турнірі

На Євро-2024 тренерський штаб Сергія Реброва дав зіграти 23 футболіста...

27.06.2024 14:00

Олександр Тимчик: «Хочу подякувати нашим уболівальникам, у першу чергу — нашим військовим»

Захисник національної збірної України Олександр Тимчик прокоментував н...

Підписатися на новини