Український бренд Indposhiv створив форму для національної збірної України на Євро-2024

Indposhiv — український бренд чоловічого класичного bespoke-одягу, який уже понад 15 років одягає найкращих чоловіків країни. Після того, як у березні бренд створив костюм для Мстислава Чернова на церемонію «Оскара», перед компанією постало нове важливе завдання — створити форму, в якій гравці національної збірної України будуть їздити на матчі Євро-2024.

Фото Вероніки Монакової

«Для нас було великою честю пошити форму для національної збірної, яка буде представляти нашу країну на чемпіонаті Європи. Водночас, скажу чесно, це одне з найскладніших замовлень, які нам довелося реалізовувати. Шити костюми для президента було легше, ніж для футболістів! Основний челендж полягав у максимально стислих строках і відсутності мірок наших гравців. Тому довелося акумулювати весь наш 15-річний досвід і створювати лекала розмірів, знаючи лише зріст і вагу, — розповідає Катерина Возіанова, засновниця бренду Indposhiv. — Також були й технічні побажання щодо тканини та крою. Ця форма повинна була бути зручною та з тканини, яка мінімально мнеться та в якій буде комфортно, враховуючи сезон.

Фото Вероніки Монакової

Тож ми об’єднали всі наші сили та зв’язки, щоб знайти саме те, що потрібно. Дякуємо Українській асоціації футболу за те, що довірила нам таку важливу місію, а також за оперативне погодження ескізів, зразків тканин та інших складових форми. Комфорт гравців перед грою максимально важливий за всіма параметрами, а з нашим одягом ми його гарантуємо».

Фото Вероніки Монакової

До комплекту casual-форми входить легкий синій бомбер і біла футболка з логотипом Української асоціації футболу, а також світло-сірі брюки класичного крою.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
26.06.2024 13:01

Євро-2024. Україна — Бельгія: усе найцікавіше в день матчу (оновлюється)

Сьогодні, 26 червня у Штутгарті на «Арена Штутгарт» збірна...

26.06.2024 13:00

Роман Яремчук: «Сподіваюся, що це буде день не Бельгії, а України»

Нападник національної збірної України Роман Яремчук поділився очікуван...

26.06.2024 12:00

Євро-2024. Україна — Бельгія: інформація щодо трансляції

Матч групового раунду Євро-2024 Україна — Бельгія розпочнеться с...

26.06.2024 11:00

Збірна України відкриє для себе 12-ті місто та стадіон у Німеччині

Сьогодні збірна України в межах третього туру групового раунду Євро-20...

Підписатися на новини