Молодіжні хаби проєкту «Відкриті уроки футболу» — на підтримку національної збірної

Учасники проєкту УАФ та обласних асоціацій футболу «Відкриті уроки футболу» на підтримку національної збірної України організують футбольні заходи, присвячені матчам синьо-жовтих на Євро-2024, у 18-ти регіонах України.

У межах проєкту, що підтримується фондом «Нова демократія» (NDF) та Асоціацією кроскультурних проєктів (CCPA) із Данії, у 18-ти областях України були створені молодіжні хаби для психосоціальної підтримки дітей, постраждалих від війни, через заняття футболом. Мережа молодіжних лідерів, що пройшли спеціальне навчання УАФ, спрямовує зусилля на реалізацію власних волонтерських футбольних проєктів для малечі у своїх громадах включно з компонентами психологічної підтримки та мінної безпеки.

Фото прес-служби УАФ

У Вінницьких Хуторах Вінницької ТГ на базі нещодавно відкритого молодіжного центру пройде футбольний фестиваль Open Fun Football, розважальні ігри «Євро-2024» та спільний перегляд матчу Румунія — Україна.

У Луцьку за участю центру «Спорт для всіх» відбудеться дитячий турнір із футболу.

У Синельниковому Дніпропетровської області на базі ліцею № 7 щодня, коли проходитимуть матчі збірної України, будуть організовуватися «Солодкі кубки».

У Коростені Житомирської області в ліцеї № 5 заплановано заходи «Подорож на Євро», «Галопом по Євро» та «Безпечне Євро».

На Закарпатті в Невицькому, Руських Комарівцях та Анталовцях за участю ужгородської СДЮШОР із футболу пройдуть «Уроки футболу», присвячені трьом матчам збірної.

В Івано-Франківську на базі Католицького ліцею св. Василія відбудуться мініфутбольні ігри «Підтримка Євро-2024».

У Глевасі Київської області на базі місцевого ресурсного центру буде організовано спортивно-безпекові та спортивно-психологічні заходи.

У Львові (у школі № 20) та в Малехові пройдуть футбольні квести «Об’єднані футболом» із переглядами матчів Словаччина —  Україна та Україна — Бельгія.

У Подольську Одеської області на базі СК «Подільськ» відбудеться турнір із нагоди відкриття Євро та спільні перегляди трьох матчів.

У Полтаві на базі Національного університету «Полтавська політехніка ім. Ю. Кондратюка» пройдуть Дитячий кубок «Євро-2024» та спортивний квест «Футбольна пригода».

Фото прес-служби УАФ

У Костополі Рівненської області за участю місцевої ДЮСШ заплановано спортивно-розважальні заходи та турнір із нагоди Євро-2024.

У Сумах за участю Сумського державного педагогічного університету ім. А. Макаренка відбудуться «Відкриті уроки футболу» у пришкільному таборі та у хоружівському дитячому будинку, а також розважальні заходи, присвячені Євро-2024, у Миколаївці.

У Зборові Тернопільської області у школі № 1 пройдуть футбольний фестиваль для дівчат та «Відкриті уроки футболу» для дошкільнят міста.

У старосинявському ліцеї Хмельницької області буде організовано заходи «Футбол для всіх» та «Дивись футбол безпечно».

У Смілі Черкаської області заплановано «Солодкий кубок» до матчу Румунія — Україна, футбольні ігри та челенджі «Вперед до перемоги!» до матчу Словаччина — Україна, футбольні ігри для дітей і батьків «Об’єднані футболом» до матчу Україна — Бельгія.

У Чернівцях буде організовано «Фан-зону на підтримку збірної України» в таборі «Під лісом» та футбольні турніри серед дітей і батьків «Сімейне Євро» у гімназії № 15.

У Чернігові на базі школи № 35 відбудуться «Солодкі кубки» та фестиваль «Відкриті уроки футболу» у дні трьох матчів збірної.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
06.07.2024 23:58

Фінальний турнір Євро-2024: календар, табло, регламент

Чемпіонат Європи 2024 року проходить в Німеччині із 14 червня до 14 ли...

01.07.2024 14:02

Суперник України в Лізі націй. Збірна Грузії на Євро-2024

Суперник збірної України в Лізі націй сезону-2024/2025, команда Грузії...

30.06.2024 13:00

Українські арбітри працюватимуть на матчі 1/8 фіналу Євро-2024

Українські арбітри Микола Балакін та Олександр Беркут працюватимуть на...

29.06.2024 12:00

Анатолій Трубін: «Дякую всім за підтримку. Готуватимемося та працюватимемо далі»

Воротар збірної України, володар призу «Лев матчу» в поєди...

Підписатися на новини